BK-46 voitti GrIFK:n

BK-46 kävi tiukan taistelun pisteistä GrIFK:n kanssa, mutta lopulta BK-46 sai merkinnän voittosarakkeeseensa 32-27 (17-16).

Karjaalla vietettiin tuplajuhlia lauantaina, kun ensin BK-46:n naiset voittivat oman ottelunsa ja heti perään miehet nappasivat voiton. Naiset voittivat oman pelinsä maalilla eivätkä pisteet tulleet miehillekään helpolla.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli viihdyttävä, kun peli oli erittäin tiukka ja johtoasema vaihtui tiuhaan.

Toiselle puoliajalle BK-46 tuli vahvemmin ja näytti jo karkaavan, kun se repäisi viiden maalin johtoaseman. GrIFK löysi koneestaan kuitenkin vielä yhden lisävaihteen ja nousi maalin päähän, mutta sen lähemmäs joukkue ei päässyt ja BK-46 pääsi lopussa kaunistelemaan lukemia.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling oli suhteellisen tyytyväinen joukkueensa hyökkäyspelaamiseen ja kiitteli maalivahti Mikael Heinosen otteita.

– 32 maalia eteenpäin, joten hyökkäys ihan ok, mutta toisaalta paljon ohiheittoja. Eli enemmän maaleja olisimme voineet tehdä. Mixu sulki putiikin toisella jaksolla ja ottelu ratkesi siihen, Nordling analysoi.

Heinonen itse jakoi kiitosta koko joukkueelle voitosta.

– Voitto tuli. Hyvä ja tasainen ottelu. Hyökkäys hyvä. Puolustus oli heikko ensimmäisellä puoliajalla, mutta kun jätkät alkoivat puolustaa toisella puoliajalla, niin oli helppo torjua. Mielestäni hyvä ottelu.

GrIFK:n valmentaja Mikko Koskue manasi joukkueensa pienoisia virheitä jotka kostautuivat.

– Pienestä jäivät tänään pisteet kiinni. Hieno nousu meiltä toisella puoliajalla, mutta pari turhaa jäähyä jolloin mielestäni ottelu ratkesi siihen. Onnittelut BK’lle.

BK-46-GrIFK 32-27 (17-16)

Maalintekijät
BK-46: Rönnberg Andreas 10, Kihlstedt Oscar 6, Lignell Alex 5, Lindberg Linus 4, Hellberg Jasper 3, Weber Ben 2, Sjöman Linus 1, Lindholm Albert 1
GrIFK: Sundberg Richard 6, Toomla Sten 5, Forss Fredrik 4, Koljonen Miro 3, Von Numers Alexander 2, Sjöblom Peik 2, Silfver Sami 2, Lång Patrik 1, Hammarberg Wilhelm 1, Brummer Paavo 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Heinonen Mikael BK-46 3
Rönnberg Andreas BK-46 2
Kihlstedt Oscar BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Kihlstedt Oscar 1 x 2 min
GrIFK: Forss Fredrik 1 x 2 min, Toomla Sten 2 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 582

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk