BK-46 ratkaisi välieräsarjan GrIFK:ta vastaan

BK-46 sinetöi finaalipaikkansa kaadettuaan perjantaina kotonaan GrIFK:n todella tiukan ja tasaisen taistelun jälkeen kahden maalin erolla.

GrIFK oli lievästi niskan päällä ottelun alussa, osat kuitenkin vaihtuivat pian. Mitenkään tilanne ei kuitenkaan revennyt, sillä BK-46 kävi kertaalleen kolmen maalin johdossa, mutta pääosin ero pysyi hyvin pienenä ja tauolle Sisu Arenalla mentiin BK:n yhden maalin johdossa.

Tauon jälkeen osat vaihtuivat sikäli, että Grani oli pitkän aikaa niukassa johdossa, mutta mitään ratkaisua ei edelleenkään tapahtunut ja vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua tilanne oli tasan. BK oli jo karkaamassa, mutta Grani puristi vielä kerran tasoihin. Viime minuuttien kaksi maalia riittivät karjaalaisille kuitenkin voiton varmistamiseen ja välieräsarjan katkaisemiseen.

BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling oli arvattavan iloinen tiukan taiston päätyttyä kotijoukkueen kannalta onnellisesti lähes 1000 katsojan edessä.

– Tuntui hyvältä tänään. Oli tiukka ja hyvä ottelu. Hukattiin paljon palloja ensimmäisellä jaksolla ja toisella peli puuroutui hyökkäyksessä. Homma kuitenkin järjestyi. Pojat sotivat erittäin hyvin joukkueen puolesta, Nordling kiitteli.

– Olen erittäin iloinen niin poikien kuin seuran osalta että päästiin finaaleihin pelaamaan. Nyt on hyvä moraali ja tästä vain täysillä eteenpäin.

GrIFK:n virkaveli Mikko Koskue ei hänkään voinut omiaan syyttää taistelutahdon puutteesta.

– Tosi hyvä taistelu meiltä tänään. Pienestä jäi kiinni tänään kuten edellisestäkin ottelusta. Onnea Karjaalle, Koskue toivotti rehdisti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Andreas Rönnberg antoi puolestaan tunnustuksen kovan vastuksen tarjonneille kauniaislaisille.

– Granilta paras ottelu tässä sarjassa tänään. Maalivahti oli erittäin hyvä ensimmäisellä jaksolla. Olemme vahvoja toisella puoliajalla ja sodimme hyvin. Moni teki maaleja eri paikoista. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Rönnberg katsoi jo kohti finaaleja.

3. välierä:
BK-46 – GrIFK 27-25 (13-12)
BK-46 finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

Maalintekijät
BK-46: Rönnberg Andreas 7, Westerlund Victor 4, Sjöman Linus 4, Kihlstedt Oscar 4, Weber Ben 3, Lindholm Albert 3, Udd Andre 1, Lindberg Linus 1
GrIFK: Toomla Sten 9, Sundberg Richard 5, Brummer Paavo 3, Von Numers Alexander 2, Sjöblom Peik 2, Berg Jonathan 2, Åkermarck Erik 1, Forss Fredrik 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas, BK-46 3
Toomla Sten, GrIFK 2
Westerlund Victor, BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Dahlberg Kenneth 1 x 2 min, Lindberg Linus 1 x 2 min, Westerlund Victor 1 x 2 min
GrIFK: Forss Fredrik 1 x 2 min, Silfver Sami suora punainen kortti, Von Numers Alexander 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Metsämäki Christopher

Yleisöä: 924

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk