BK-46 haki voiton GrIFK:sta jännitysnäytelmässä

GrIFK ja BK-46 pelasivat viimeiseen minuuttiin saakka voitosta toisessa välieräkohtaamisessaan, jonka BK-46 lopulta vei niukasti nimiinsä.

Ensimmäinen jakso kulki alusta saakka varsin tasaisena, joskin pitkään kotijoukkue GrIFK:n lievässä hallinnassa. Tauon alla BK-46 kuitenkin kävi jo johdossakin ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen taululla olivat tasalukemat.

Grani johti ottelua vielä numeroissa 19-18, sen jälkeen ote alkoi siirtyä vieraille ja BK:n etumatka kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Ero kasvoi jo viiteen maaliin, mutta Grani ei luovuttanut. Vajaa neljä minuuttia ennen loppua ero oli vain kaksi maalia ja päätösminuutilla Grani tuli jo maalin päähän, mutta BK piti pintansa ja otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan.

GrIFK:n päävalmentaja Mikko Koskue ei liiemmin omiaan moittinut, vaikka tulos ei ollutkaan se mitä haettiin.

– Hyvä taistelu, pienet marginaalit ratkaisivat. Liikaa teknisiä virheitä meiltä, hieno tunnelma hallissa. Perjantaina lähdetään täysillä taistelemaan, nyt meillä ei ole kuin voitettavaa Karjaalla, Koskue muistutti.

Koko lailla tyytyväinen omiensa esitykseen oli myös BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling

– Tänään mielestäni meillä oli hyvä hyökkäyspeli läpi ottelun, niin 6 vastaan 6 -pelissä ja sitten meillä oli hyviä jaksoja silloin kuin pelattiin 7 vastaan 6. Hieman puolustus takkuili tänään, mutta onneksi Svaije teki pari tärkeää pelastusta toisella puoliajalla.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut BK:n Oscar Kihlstedt näki kuitenkin puolustuksenkin toimineen ihan mukavasti.

– Mielestäni puolustetaan ihan hyvin tänään koko ottelun, siihen me myös panostetaan eniten. Sitten tilaisuuden tullen juostaan hyvin nopeita. Tänään myös meillä oli parempi leveys kuin Granilla, Kihlstedt ynnäili voiton avaimia.

2. puolivälierä:
GrIFK – BK-46 31-33 (15-15)
BK-46 johtaa otteluvoitoin 2-0.

Maalintekijät
GrIFK: Sundberg Richard 8, Silfver Sami 6, Koljonen Miro 4, Von Numers Alexander 3, Sjöblom Peik 3, Forss Fredrik 3, Toomla Sten 2, Åkermarck Erik 1, Olsson Benjamin 1
BK-46: Rönnberg Andreas 9, Kihlstedt Oscar 8 , Weber Ben 6, Westerlund Victor 3, Sjöman Linus 3, Lindholm Albert 2, Hellberg Jasper 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kihlstedt Oscar, BK-46 3
Sundberg Richard, GrIFK 2
Rönnberg Andreas, BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Forss Fredrik 2 x 2 min, Toomla Sten 1 x 2 min
BK-46: Kihlstedt Oscar 1 x 2 min, Lindholm Albert 1 x 2 min, Weber Ben 2 x 2 min, Westerlund Victor 1 x 2 min

Erotuomarit: Leandersson Jan-Erik – Korja Miro

Yleisöä: 649

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk