Atlas Vantaa ja BK-46 jakoivat pisteet

Atlas Vantaan ja BK-46:n kohtaamisesta runkosarjan päätöskierroksella muodostui todellinen jännitysnäytelmä, jossa päädyttiin pistejakoon.

Ottelussa ratkottiin asetelmia ylempään jatkosarjaan ja tämä näkyi tasaisuutena. Avausjaksolla johto vaihteli puolelta toiselle, mutta ero ei kasvanut kahta maalia suuremmaksi ensimmäisen 23 minuutin aikana. Tämän jälkeen Atlas Vantaa hiukan nykäisi, mutta BK-46 kiri taukoon mennessä taas yhden maalin tuntumaan.

Atlas Vantaa oli lievästi niskan päällä tauon jälkeen ja kävi pariin kertaan jo neljän maalin johdossa. BK ei kuitenkaan antanut periksi ja viimeiselle kymmenminuuttisen alussa tilanne oli jälleen tasan. Tästä edettiin lähes vuorotahtia aina loppuun saakka ja lopulta taululle jäivät tasalukemat.

Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg oli tasapeliinkin lopulta suhteellisen tyytyväinen.

– Oli hienoa saada piste BK:lta. Puolustus kesti hyvin 50 minuuttia, kun johdimme neljällä maalilla. Tasapeli on pieni pettymys, mutta se on oikeutettu lopputulos. Joonas Nokelainen kesti paineet maalissa hyvin. Tästä on hyvä lähteä jatkosarjaan, Nyberg tiivisti.

BK-46:n luotsi Teddy Nordling oli omiensa otteiden suhteen kriittisempi.

– Se oli vaihteleva ottelu jossa molemmilla oli mahdollisuutensa. Me sähläsimme liikaa, enkä ole lainkaan tyytyväinen peliimme, Nordling sanaili.

Vielä selkeämmin mielipiteensä lausui ottelun vakuuttavimpana pelaajan palkittu BK:n kokenut Andreas Rönnberg.

– Oli hyvä että pystyimme tulemaan tappioasemasta tasoihin. Sähläsimme paljon ja teimme yksinkertaisia virheitä, josta Atlas ratkaisi. Tasapelikin on hyvä tulos siihen nähden että olimme niin huonoja, Rönnberg paukutti kiertelemättä.

Atlas Vantaa – BK-46 31-31 (14-13)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 9, Åstrand Kenneth 5, Näntö Erkka 5, Laitinen Heikki 3, Sarin Klaus 2, Laaksonen Artturi 2, Kinos Nikko 2, Hellakoski Anthony 2, Kivinen Jani 1
BK-46: Rönnberg Andreas 8, Lindholm Albert 7, Kihlstedt Oscar 5, Weber Ben 4, Thor Timmy 2, Sjöman Linus 1, Mattsson Robin 1, Lignell Alex 1, Karlsson Robin 1, Hellberg Jasper 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rönnberg Andreas, BK-46 3
Nokelainen Joonas, Atlas Vantaa 2
Näntö Erkka, Atlas Vantaa 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Kinos Nikko 2 x 2 min, Laitinen Heikki 1 x 2 min, Näntö Erkka 1 x 2 min, Sarin Klaus 1 x 2 min
BK-46: Hellberg Jasper 1 x 2 min, Lignell Alex 1 x 2 min, Thor Timmy 1 x 2 min, Weber Ben 1 x 2 min

Erotuomarit: Lindroos Mikael – Leandersson Jan-Erik

Yleisöä: 311

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk