Varsinais-Suomen derby, osa 1, keskiviikkona

SM-liiga jää maajoukkuetauolle keskiviikkona, mutta ennen sitä nähdään kauden ensimmäinen Varsinais-Suomen derby, kun ÅIFK isännöi Pargas IF:aa.

Paikalliskamppailuja Turun seudulla on saatu odotella pitkään, mutta nyt odotus on ohi ja jaossa on paikallisherruuden lisäksi kummallekin tärkeät pisteet ajatellen nousua kohti sarjataulukon keskikastia.

Kamppailun varmasti mielenkiintoisin nimi on viime kaudella PIF:aa edustanut ja nyt ÅIFK:n riveissä peliluvan saanut Peter Vikman. Vikman itse suhtautuu siirtoon ja tulevaan matsiin tyynesti, mutta pelinälkä koko alkukauden ajan joukkuetta vailla olleella pelaajalla on kova.

– Kunhan tämä pelleily loppuisi ja pääsisi vihdoin pelaamaan, Vikman kuittasi ÅIFK:n verkkosivuilla.

PIF hakee edelleen kauden ensimmäistä voittoa, vaikka edellisottelussa SIF:aa vastaan oli jo merkkejä paremmasta.

– Meille tuli jälleen virheitä vääriin paikkoihin ja tässä sarjassa ei seitsemän maalin tappioasemasta enää nousta, Piffenin pelipaidan tälläkin kertaa pukenut valmentaja Joni Lindberg totesi Paraisten Kuulutuksille.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk