Tappiottomat Dicken ja Cocks vastakkain keskiviikkona

SM-liigan kärkikaksikko Dicken ja Cocks kohtaavat keskiviikkona Pirkkolassa kauden kuudennen sarjakierroksen päättävässä kamppailussa.

Dicken on toistaiseksi menettänyt yhden pisteen BK-46:tta vastaan pelatun tasapelin myötä, kun Cocks on puolestaan jyrännyt alkukauden voitosta toiseen. Kaksikko onkin ainoana enää ilman merkintää tappiosarakkeessa.

Dicken on pariin otteeseen joutunut muutenkin tiukille, mutta Cocks on vienyt nimiinsä alkukauden ottelut vähintään kymmenen maalin erolla ja viimeksi PIF kaatui peräti 25 maalin erolla.

Cocks on tehtaillut maaleja todella vahvaa tahtia, mutta silmiinpistävää on ollut vastuun vahva jakaantuminen erittäin monelle pelaajalle. Maalintekijätilaston kakkosena on Teemu Tamminen 35 maalillaan, mutta hänen lisäkseen cocksilaisista mahtuu ennen keskiviikkoa 35 parhaan maalintekijän joukkoon ainoastaan Nico Rönnberg (24 maalia).

Nyt Cocksilla on kuitenkin ennakkoon varsin kova haaste edessä etenkin kun ottelu pelataan Dickenin kotihallissa Pirkkolassa. Viime kaudella Cocks vei kaikki kolme runkosarjakohtaamista nimiinsä – näistä viimeisen Riihimäellä tosin niukasti vain kahden maalin erolla.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk