SIF revanssimielellä Dynamo Riihimäen vieraaksi

Dynamo Riihimäki avaa kotiottelukautensa perjantaina isännöimällä SIF:aa Riihimäen Urheilutalolla.

Viikko sitten Dynamo hävisi kauden avauksessa paikalliskamppailun Cocksille lukemin 32-16, mutta tappiosta mestarille ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. SIF puolestaan otti avauksessa todellisen nitrokamppailun jälkeen maalin voiton ÅIFK:sta.

SIF hävisi viime kaudella runkosarjan päätteeksi Dynamolle lukemin 30-21. Nyt SIF lähtee hakemaan revanssia, vaikka voittaminen Riihimäellä ei helppoa olekaan. Päävalmentaja Kaj Hagman toivoo näkevänsä ennen kaikkea tiivistä puolustamista.

– Sen lisäksi haluan vastahyökkäyspelimme toimimaan ja saada sitä kautta painetta vastustajan maalille, Hagman sanoo Västra Nylandissa.

Dynamo-valmentaja Ville Viljanen puolestaan toivottaa SIF:n tervetulleeksi Riihimäelle.

– Dynamo on aina pärjännyt kotona Siuntiota vastaan. Viime kauden päätteeksi tuli voitto. Hyvällä ilmeellä ja tekemisellä kaikki on mahdollista, sanoo Viljanen seuran Facebookissa.

Tappiosta huolimatta positiivisen avausesityksen jälkeen pienet loukkaantumiset ja sairastelut ovat syöneet Dynamon joukkueharjoituksia, mutta lähes kaikki miehet saadaan parsittua kasaan kotiavaukseen. Sami Karhusen pelaaminen on vielä avoin nilkkavamman takia.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla käynnistyy perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk