Paikalliskamppailu avaa kauden Helsingissä

SM-liigakauden avauspäivänä nähdään heti yksi paikallisottelu, kun Dicken isännöi HIFK:ta Pirkkolassa.

Viime kauden pronssimitalisti Dicken on nostanut ryhmään lisää nuoria, lupaavia pelaajia, mutta kokoonpanon runko päävalmentaja Björn Monnbergilla on viime vuosilta tuttu.

HIFK:ssa on myös jonkin verran uutta verta riveissä ja yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Cocksista siirtynyt kokenut pelintekijä Kristian Jansson.

– Henkilökohtainen tavoite on parantaa omaa peliä niin, että IFK yltää joukkueena asetettuihin tavoitteisiin, Jansson miettii HIFK:n verkkosivuilla.

Koko joukkue ympärilläsi vaihtui, kauanko kestää saada pelikuviot sujumaan?

– Ei se tietenkään hetkessä tapahdu, mutta kaikkien harjoitteluasenne lupaa hyvää riittävän toistomäärän päätteeksi. Keskittyminen hyviin suorituksiin on tärkeintä että saadaan peli kulkemaan oikealla tasolla.

Dickenillä on päävalmentaja Monnbergin mukaan muutaman pitkäaikaisemman poissaolon lisäksi pikkukolhuja ja pientä flunssaa avausottelun alla, mutta vahva joukkue kauden avauksessa varmasti jalkeilla – kuten HIFK:llakin.

Dicken – HIFK Pirkkolassa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk