Hyvässä vireessä olevat BK-46 ja Atlas Vantaa kohtaavat keskiviikkona

SM-liigan sarjataulukon kakkonen BK-46 saa keskiviikon ainoassa ottelussa vieraakseen neljättä sijaa miehittävän Atlas Vantaan.

Edellisotteluistaan yhden tasapelin jatkoksi kolme voittoa ottaneella Atlas Vantaalla on puolentoista viikon sisällä edessä kaksi äärimmäisen tärkeää ottelua, jossa panoksena ovat sijoitukset SM-liigan kärjen tuntumassa. Keskiviikkona matka vie Karjaalle kovasti vahvistunutta ja toiseksi noussutta BK-46:tta vastaan, ja ensi viikon lauantaina (26.11.) Myyrmäkeen tulee GrIFK, joka viime viikonloppuna putosi BK-tappion takia Atlaksen taakse viidenneksi.

– Karjaalla tulee mielenkiintoinen ottelu. Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat olleet viime aikoina myötätuulessa, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoo seuran verkkosivuilla.

BK-46:lle voitto GrIFK:sta oli jo viides perättäinen täysi pistepotti. Päävalmentaja Teddy Nordling pitää kuitenkin jalat maassa.

– Lämmittää voittaa tällaisia otteluita, mutta me katsomme edelleen eteenpäin ja tiedämme, että mikään ei tule olemaan helppoa tänäkään vuonna, Nordling painotti Västra Nylandille Granin kaaduttua.

Tiettyä myötätuulta vantaalaisille antaa se, että välillä perin huolestuttavaksi venynyt sairaslista on puhdistunut. Sivussa on vain Tapio Laitinen, jolla on viime aikoina ollut ohjelmassa käsipalloilun sijasta rämpimistä leireillä armeijan tamineissa.  Enää odotellaan Milos Maksimovicin paluuta alkukesän polvileikkauksen jälkeen. Hän jo hyvin mukana harjoituksissa, mutta Nyberg ei halua ottaa riskiä vaan odottaa, että kaikki on kohdallaan ennen paluun varmistumista.

Parin viime kauden aikana Atlaksella on ollut melkoinen yliote karjaalaisista. Kuudesta liigaottelusta Atlas on vienyt viisi ja lisäksi yhden cupin kamppailun. Nyt tilanne on toinen, kun Andreas Rönnbergin, Oscar Kihlstedtin ja Ben Weberin paluu kasvattajaseuraan on nostanut karkkipaidat takaisin kärkikahinoihin.

Paitsi että Rönnberg on pelinrakentajana huippuluokkaa, paluumuuttajakolmikon panos näkyy myös maalitilastossa. Kihlstedt on koko liigan ykkönen 59 osumalla, ja Rönnberg (43) ja Weber (36) ovat joukkueensa seuraavaksi tehokkaimmat.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk