HIFK ja Dicken Stadin derbyssa keskiviikkona

Keskiviikkona Helsingin Urheilutalolla Kalliossa pelataan taas Stadin derby, kun Dicken vierailee HIFK:n kotihallissa.

Dicken on viime vuosina hallinnut Stadin derbyjä, ja tämänkin kauden ensimmäinen erä meni lauttasaarelaisille niukasti lukemin 24-25. Viime kauden kolmesta kohtaamisesta Dicken voitti molemmat kotipelinsä Pirkkolassa selvällä erolla, lopputuloksin 34-25 ja 26-19. Kalliossa nähtiin dramaattinen taistelu, joka päättyi Dickenin 31-32 voittomaaliin viimeisellä sekunnilla.

HIFK näytti kauden alla paperilla erittäin vahvalta. Toisin ovat kuitenkin pelikenttien tapahtumat näyttäneet ja joukkue tekikin rohkean vedon purkamalla Toni Kallion valmentajasopimuksen.  HIFK:n ryhtiliikkeen otti nyt hartioilleen Jaakko Horelli, ja Jaskan ensimmäinen peli päättyikin voittoon, joskin ennakkoon heikommasta PIF:stä. HIFK on tällä hetkellä sarjataulukon kuudennella sijalla, Atlas Vantaan takana ja ÅIFK:n edessä , tosin vain kolmen pisteen päässä ylemmästä loppusarjasta.

Dicken taas on taulukossa jaetulla toisella sijalla yhdessä BK-46:n kanssa, mutta on pelannut viime ajat varsin ailahtelevasti, joskin on voittanut edelliset pelinsä. Lauttasaarelaiset olivat pari viikkoa sitten suorastaan köysissä ÅIFK:ta vastaan, kun toisen jakson kymmenennellä minuutilla oltiin kuusi maalia tappiolla. Dicken kuitenkin käänsi pelin ja voitti 32-30. Samanlaista epätasaisuutta nähtiin viime perjantaina Riihimäellä, kun Dynamo johti ottelua tauolla 10-9 lukemin, tälläkin kertaa lauttasaarelaiset onnistuivat kääntämään pelin edukseen toisella jaksolla.

Ottelusta on näin ollen odotettavissa tiukkaakin tiukempi, kun sarjapisteiden lisäksi jaossa on Stadin herruus. Urheilutalon kapea kenttä on aina vastustajalle hankala kenttä, ja lisäksi HIFK muutosten keskellä varmasti haluavat näyttää uudelle käskijälleen taisteluilmettä.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa klo 19.00 ja on veikkauksen kierroksen peli, joten Veikkauskorttilaisille on luvassa etuja.  Jos et kuitenkaan syystä tai toisesta pääse paikalle, näkyy ottelu VeikkausTV:ssä suorana lähetyksenä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk