HIFK haastamaan Cocksia keskiviikkona

Baltian Liigaa voitokkaasti viikonloppuna pelannut SM-liigan kärkijoukkue Cocks saa keskiviikkona vieraakseen HIFK:n.

HIFK lähti syksyllä uuteen kauteen uudistuneella joukkueella ja suurin odotuksin. Syksy oli kuitenkin joukkueelle synkkä, eivätkä otteet kentällä vastanneet lainkaan odotuksia. Kun kurssi ei lähtenyt kääntymään nousuun, teki seurajohto sen mitä tehtävissä oli ja päävalmentaja Toni Kallio sai marraskuun puolivälissä jättää tehtävänsä.

Ohjakset otti käsiinsä edelliset kolme kautta Riihimäen Cocksissa vaikuttanut Jaakko Horelli, jonka johdolla tuloksetkin ovat viimein kääntyneet positiivisempaan suuntaan. Edellisessä ottelussaan HIFK pelasi tasan sarjakolmosen Dickenin kanssa. Hienosta tasapelipisteestä huolimatta joukkueen sarjasijoitus SM-liigassa on vasta seitsemäs.

Oman lisämausteensa edessä olevaan koitokseen tuo se, että keskiviikkona Horelli saapuu suojatteineen Riihimäen Urheilutalolle testaamaan taitojaan sarjakärki Cocksia vastaan.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat kovin toisenlaisissa merkeissä sujuneen syyskauden lisäksi erilaiset siinäkin mielessä, että siinä missä Cocks on pelannut viimeisten reilun kahden viikon aikana kuusi ottelua neljässä eri maassa, on HIFK:n edellisestä pelistä kulunut jo kolme viikkoa. Cocksille kova ottelutahti ei ole ollut vauhtia hidastava tekijä, keskiviikkona nähdään minkälaisia vaikutuksia pitkällä paussilla on HIFK:n peliin ollut.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk