GrIFK ja HIFK kamppailevat tärkeistä pisteistä

GrIFK hamuaa lisäpisteitä ylemmän loppusarjan paikan varmistamiseksi ja orastavan voittoputken avannut HIFK unelmoi sekin vielä paikasta neljän parhaan joukossa.

Asetelmat kaimaseurojen kohtaamiseen lauantaina ovat näin herkulliset. GrIFK on avannut vuoden kahdella voitolla Dynamo Riihimäestä ja Dickenistä – jälkimmäinen voitto antoi avaimet neljän parhaan joukkoon pääsystä täysin Granin omiin käsiin.

Kahdella voitolla kevään on avannut myös HIFK, joka porskuttaa hiukan uudessa komennossa aiemman päävalmentajan Kenneth Bäcklundin otettua vastuuta syksyllä päävalmentajaksi nimetyn Jaakko Horellin apuna.

– Jaakko Horelli työskentelee käsipalloliitossa ja Kisakallion käsipallolukiossa Lohjalla. Ajanpuute on syynä siihen, ettei hän voi yksin vetää joukkuetta, HIFK-manageri Ville Leppänen selvitti kuviota Yle Sportenille.

Alku on ollut ainakin lupaava ja HIFK matkaa Kauniaisiin lisäksi revanssimielellä hävittyään syksyllä kotiottelunsa niukasti kolmella maalilla. Kauniaisten Luola on tosin historiallisesti ollut HIFK:lle äärimmäisen vaikea paikka vierailla.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk