GrIFK hakee yllätystä Cocksin vieraana

Runkosarjan ykkössijan jo sinetöinyt Cocks saa keskiviikkona vieraakseen GrIFK:n, joka hakee ylemmän loppusarjan paikalleen varmistusta.

Motivaatiotekijät ovat periaatteessa vieraiden puolella, joskaan Cocks tuskin suosiolla haluaa tahrata puhdasta tiliään ja toisaalta hyvän vireen säilyttäminen loppusarjaa ja pudotuspelejä varten on sekin tärkeää.

Cocksilla tosin riittää pelejä. Viikonloppuna riihimäkeläiset sinetöivät kotonaan Baltian liigan lohkonsa ykkössijan kahden voiton myötä ja tulevana viikonloppuna edessä on erittäin tärkeä EHF cupin ottelu Espanjassa.

GrIFK ei varmasti Riihimäelle saavu ennakkoon lyötynä. Kaikki pisteet ovat askel kohti neljän parhaan joukkoa ja kovien kansainvälisten otteluitten keskellä Cocks saattaa olla horjutettavissa – ja tämän kauniaislaiset hyvin tietävät.

Ennakkosuosikkeja ottelussa ei silti ole kuin yksi. Lokakuun lopulla Kauniaisissa Cocks sai tehdä töitä voittonsa eteen ennen kuin Grani kaatui viiden maalin eron turvin, joten mitään läpihuutojuttuakaan ottelusta tuskin kannattaa odottaa.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk