Dynamo Riihimäki ja Atlas Vantaa kohtaavat jo perjantaina

SM-liigan viimeinen kierros ennen maajoukkuetaukoa käynnistyy perjantaina Riihimäen Urheilutalolta, jossa Dynamo Riihimäki saa vieraakseen Atlas Vantaan.

Kauden avauspisteitään yhä metsästävä Dynamo kärsi edellisottelussaan murskaavan tappion BK-46:n vieraana, mutta sai isoimmat jobinpostit jo ennen ottelua. Sekä päävalmentaja Ville Viljanen että Jani Pietiläinen joutuivat viime hetkillä jättämään kamppailun väliin. Nyt perjantaina Dynamo saanee jalkeille vahvemman ryhmän.

Atlas Vantaa lähtee perjantain kamppailuun kuitenkin suosikkina. Atlaksella on tasaisessa keskikastissa neljä pinnaa, joista viimeisin tuli SIF:n vieraana ottelusta, jossa voittokin oli lähellä.

– Tasapeli Siuntiossa vähän harmittaa, totesi muuten alkukauteen suhteellisen tyytyväinen kapteeni Tuomas Laitinen seuran verkkosivuilla.

Tähän mennessä Atlas on pitänyt kolmatta kautta liigassa pelaavan Dynamon kurissa.

– Voitto ja kaksi pistettä, oli Laitisen ehdoton käsitys ottelun ennakkoasetelmista.

Terve lisäys Laitiselta tuli kuitenkin. Voitto tulee vain, jos joukkueen asenne on kunnossa. Etukäteen pinnoja ei jaeta.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla käynnistyy perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk