Dynamo Riihimäki haastaa GrIFK:n perjantaina

SM-liigan viikonloppuun otetaan varaslähtö perjantai-iltana, kun Dynamo Riihimäki saa vieraakseen GrIFK:n.

Dynamon pistetili kuluvalla kaudella on vielä avaamatta, mutta edellinen ottelu ÅIFK:ta vastaan antoi lupauksia paremmasta. Ryhmässä on Dynamon Facebookin mukaan tekemisen meininki ja selkeästi huomaa, että Turun reissu toi kaivattua itseluottamusta.

GrIFK:n kone kauteen on käynnistynyt hiukan yskähdelleen, mutta pistemenetyksiä on tullut vain avauskierroksen tasapelistä Atlas Vantaata vastaan. Edellisottelussaan Grani antoi jo myrskyvaroituksen, kun PIF jäi täysin kauniaislaisten jalkoihin.

Dynamo Riihimäen kapteeni Elias Alander on ollut tyytyväinen kauden alkuun, vaikka tuloksia on vielä saatu odottaa.

– Oma peli on ihan mukiinmenevästi sujunut niin itseltä kuin joukkueelta ja koko ajan tulee uudet kuviot tutummaksi niin itsellä kuin joukkueella. Turussa oli jo miehekästä peliä koko joukkueelta, toteaa puolustuksen tärkeä lenkki.

Alanderilla on jo myös resepti valmiina Granin kaatoon.

– Grani on kova vastustaja hyvillä pelaajilla ja taitaa aika vikkeliäkin olla. Hyvällä perjantai-illan taistelulla uskon että pisteistä pelataan loppuun saakka. Kaikki paikalle katsomaan, kannustaa Alander.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk