Dicken saa kevään avauksessa PIF:n vieraakseen

Joulu- ja maaottelutauko on vihdoinkin ohi ja liigakäsipallo polkaistaan jälleen käyntiin Dickenin osalta, kun sarjanousija Pargas IF saapuu vierailulle Pirkkolaan.

PIF:n kausi on ollut odotetun vaikea, kun 12 ottelusta saldo on sysimusta: 12 tappiota. PIF on kuitenkin ajoittain pelannut kohtuullisen hyvin, eikä lauttasaarelaistenkaan vierailu Turun saaristossa ollut mikään läpihuutojuttu. PIF roikkui pitkään ottelussa mukana, etenkin maalivahti Markus Mattilan huiman pelivireen myötä. Dicken kuitenkin vei ottelun nimiinsä loppujen lopuksi 10 maalin erolla, kun rutiini ja kunto loppuivat isänniltä kesken.

Dickeninkään kausi ei ole ollut tähän asti mikään napakymppi, ja vaikeuksia on ollut varsinkin puolustuspäässä, viime vuoden viimeinen peli päättyi katastrofaalisesti Myyrmäessä, kun Atlas Vantaa piti pisteet Vantaalla ja näin ollen lauttasaarelaisten oli lähdettävä joululomille tappio niskassaan.

Syyskauden saldoksi Dickenillä jäi kolmas sija taulukossa Cocksin ja BK-46:n takana seitsemällä voitolla, kolmella tasurilla ja kahdella tappiolla.

Dickenin ja PIF:n ottelu alkaa lauantaina kello 16.15 Pirkkolassa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk