Dicken kohtaa jälleen Cocksin – vain voitto riittää

Dicken pelasi hyvän ottelun vajaa viikko sitten Riihimäellä Cocksia vastaan, mutta joutui toteamaan isännät vahvemmiksi neljän maalin turvin.

Samat joukkueet kohtaavat jälleen keskiviikkona, tällä kertaa Pirkkolassa, ja asetelmat ovat seuraavanlaiset: Cocks on jo aikoja sitten varmistanut semifinaalipaikkansa ja ylemmän jatkosarjan voittonsa, kun taas Dickenin on voitettava niin Cocks kuin Atlas Vantaa jos se mielii nousta BK:n ohi sarjan kakkossijalle. Sekään ei välttämättä riitä, mikäli BK:kin onnistuisi yllättämään Cocksin.

Tilanne on Dickenille haastava, mutta kuten viime viikon peli osoitti, on kuitenkin mahdollista haastaa Cocks. Mitään menetettävää lauttasaarelaisilla ei ole, joten voittoa joukkue luonnollisesti lähtee hakemaan.

Runkosarjassa Cocks vei molemmat kohtaamiset nimiinsä selkein lukemin.

Ottelu alkaa Pirkkolassa keskiviikkona klo 19.15.

Ottelun jälkeen Pirkkolassa pelataan SM-Liigan karsintaa HK Pötsin ja Dynamo Riihimäen välillä. Pötsi on luvannut lahjoittaa Syöpäsäätiölle 2€ jokaista katsojaa kohden, ja Dicken toivoo, että paikalle saapunut yleisö osallistuu talkoisiin jääden katsomaan myös Pötsin pelin.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk