Dicken ja SIF päättävät viikonlopun

Paikkaa neljän parhaan joukossa vielä hakevat Dicken ja SIF kohtaavat molemmille tärkeässä ottelussa sunnuntaina.

Dicken on aloittanut kevätkauden yskien, ja alla onkin harvinainen kahden tappion putki, kun GrIFK haki pisteet Pirkkolasta reilu viikko sitten lukemin 20-23 ja viime viikonloppuna Cocks oli luvuin 39-32 parempi viikonloppuna Riihimäellä ottelussa, joka oli lauttasaarelaisilta kuitenkin hyvä peli, jota johdettiin suurin osa ensimmäistä jaksoa. Vain voitot ja pisteet kuitenkin lasketaan.

Sunnuntain ottelu on niin Dickenille kuin SIF:llekin elintärkeä mikäli joukkueet mielivät ylempään jatkosarjaan, johon pääsee neljä parasta joukkuetta. Etenkin SIF tarvitsee voittojen lisäksi apuja muiltakin noustakseen neljän voittoon.

– Saattaa olla että päätöskierroksilla on kyse siitä, että saamme oman pelimme kuntoon ennen pudotuspelejä, SIF-valmentaja Kaj Hagman myönsi Västra Nylandissa.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Siuntion uudessa hallissa päättyi Dickenin kolmen maalin voittoon, se ei kuitenkaan missään nimessä anna Dickenille minkäänlaista ennakkosuosikin asemaa, vaan tässä vaiheessa kautta se joukkue voittaa kumpi sitä enemmän haluaa, ja jolta löytyy kyky pitää pää kylmänä tiukoissa paikoissa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa sunnuntaina kello 16.15.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk