Dicken ja Atlas Vantaa kohtaavat Pirkkolassa

Kauden kaksi ensimmäistä kierrosta ilman tappioita selvittäneet Dicken ja Atlas Vantaa ottavat keskiviikkona mittaa toisistaan Pirkkolassa.

Atlas Vantaa uudistui melkoisesti kesällä, mutta Ken Sireniuksen suojatit ovat aloittaneet kautensa pirteästi tasapelillä GrIFK:n vieraana ja voitolla sarjanousija PIF:aa vastaan.  Dickenin alkukauden saldon on niin ikään kolme pistettä, kun sarja aloitettiin HIFK:n kaatamisella ja lauantain taistelun kruunasi vieraspiste Karjaan Sisu Arenalta BK-46:n vieraana.

Dicken ja Atlas kohtasivat viimeksi viime kauden päätteeksi pronssiottelussa. Ensimmäinen osa Myyrmäessä päättyi tasalukuihin 21-21, mutta Pirkkolassa isännät hoitelivat pronssimitalit kotiin selvin luvuin 29-19.

Pirkkola ei ole ollut vantaalaisille muutenkaan mikään kultakaivos, vaan numerot ovat olleet vuosien mittaan yhtä tylyjä kuin Kaunaisten luolassa, josta sentään irtosi ilahduttavasti historian ensimmäinen piste liigan avauksessa.

– Emme pode mitään Pirkkola-kammoa. Päinvastoin. Siellä on kiva pelata, Atlas Vantaan valmentaja Ken Sirenius sanoi seuran verkkosivujen mukaan ja lisäsi samaan hengenvetoon, että edessä on joka tapauksessa ”kova urakka”.

– Etuna meillä on se ettei meillä ole paineita ja hävittävää, kun taas kotijoukkueella on.

Sirenius on valitellut jonkin verran suojattiensa vähäistä ottelutuntumaa, kun ennen liigan alkua joukkueella oli takana vain yksi harjoitusottelu (kahden maalin voitto Dynamosta), kun taas useimmat vastustajista osallistuivat turnauksiin.

– Siksi on hyvä, että seuraava matsi tulee lauantain jälkeen jo keskiviikkona, Sirenius sanoi.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk