Dicken ja Atlas Vantaa hiovat virettä puolivälieriin

Dicken kohtaa jatkosarjan viimeisessä pelissään Atlas Vantaan lauantaina Pirkkolassa. Kummallekin ottelu on kenraaliharjoitus puolivälieriin.

Ottelu menetti Dickenin osalta sarjatilanteen kannalta merkityksensä keskiviikon Cocks-tappion myötä, mutta ottelu toimii loistavana kenraaliharjoituksena reilun viikon kuluttua alkaviin puolivälieriin. Niihin kun yleensä on hieman helpompi lähteä voitto alla hyvällä itseluottamuksella.

Atlas Vantaalla tilanne on sama, sillä sen mahdollisuudet suoraan välieräpaikkaan meni jo aikoja sitten, eikä ylempi jatkosarja ole ollut vantaalaisille helppo, sillä jokainen ottelu on päättynyt tappioon. Tämänkin takia Atlas varmasti lähtee kovalla sykkeellä haastamaan lauttasaarelaisia lauantaina.

– Nyt on viimeinen mahdollisuus kokeiluihin, joilla jalostetaan peliä tuleviin otteluihin. Uskon, että molemmat joukkueet tulevat otteluun täysillä, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoikin seuran verkkosivuilla.

Jatko on molempien osalta jo selvä. Dicken sijoittuu kolmanneksi ja kohtaa puolivälierissä SIF:n. Atlaksen kohtalo on jäädä neljänneksi, ja puolivälierissä vastaan tulee GrIFK.

Kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet jo kolmesti, ensimmäisen Dicken voitti helpohkosti kotonaan Pirkkolassa, kun taas Atlas vei viimeisen ottelun ennen joulutaukoa nimiinsä Myyrmäessä. Viimeisin kohtaaminen oli taas aikamoinen nöyryytys, kun lauttasaarelaiset veivät Atlasta Myyrmäessä peräti 14-27 lukemin. Atlas haluaa varmasti unohtaa sen ottelun, ja tulevat taatusti revanssimielellä lauantaina Pirkkolaan.

Atlas Vantaa saa Pirkkolaan jalkeille kahta poikkeusta lukuun ottamatta koko miehistönsä. Erkka Näntö kärsii pelikieltonsa loppuun, ja Jasse Kettusen kausi on paketissa olkapääleikkauksen jäljiltä.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk