Dicken haastamaan Cocksia keskiviikkona

Cocks ja Dicken kohtaavat keskiviikkona ylemmän jatkosarjan ottelussa, joka etenkin Dickenille on erittäin merkityksellinen.

Cocks on selkeä ykkönen ylemmässä jatkosarjassa, mutta Dicken taistelee vielä BK-46:n kanssa tiukasti kakkossijasta ja suorasta välieräpaikasta haettuaan viime viikolla peräjälkeen vierasvoitot niin Atlas Vantaasta kuin BK-46:stakin.

Cocks on edelleen pistemenetyksittä SM-liigassa kuluvalla kaudella ja myös runkosarjan molemmat ottelut Dickeniä vastaan päättyivät riihimäkeläisten voittoon selkein numeroin. Ottelun ennakkosuosikista ei keskiviikkonakaan ole epäselvyyttä.

Dicken voi ammentaa uskoa kuitenkin siitä, että Cocks on melkoisessa otteluruuhkassa. Alla on Baltian liigan kaksi ottelua viikonloppuna ja maanantaina pelattu ylemmän jatkosarjan ottelu Atlas Vantaata vastaan. Toisaalta päävalmentaja Gintaras Savukynas kierrätti etenkin maanantaina miehistöään vahvasti, joten liikaa rasitus ei ole kohdistunut samoille pelaajille.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen voitto-ottelussa BK-46:n vieraana ja vähintään samanlaista esitystä tarvitaan nyt, mikäli Dicken mielii lisäystä pistepussiinsa keskiviikkona saada.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk