Cocksilla ensimmäinen ottelupallo mestaruuteen

SM-liigan kolmas finaali pelataan lauantaina 20.5. Riihimäellä ja mestaruus on ensi kertaa katkolla Cocksille, joka johtaa finaalisarjaa BK-46:tta vastaan voitoin 2-0.

Cocks on siis vienyt kaksi ensimmäistä finaalia nimiinsä, mutta mitään paraatimarssia hallitsevan mestarin voittokulku ei ole ollut. BK-46 on pannut tiukasti kampoihin ja kumpikin kamppailu on ratkennut vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana lopullisesti, vaikka Cocks on kuskin paikalla ollutkin.

Cocksin tähtipelaajiin kuuluva Teemu Tamminen myöntää, että voitot eivät ole irronneet ilmaiseksi.

– Olemme joutuneet taistelemaan tosissaan kummassakin ottelussa, siitä ei ole kysymystäkään. Samalla olemme minusta kuitenkin selviytyneet haasteesta aika hyvin, Tamminen sanoi Västra Nylandille.

– Mitään ei ole vielä ratkaistu. Edessä on uusi ottelu ja se alkaa 0-0:sta, Cocks-laituri muistutti.

Kirvestä ei missään nimessä ole heitetty kaivoon karjaalaisleirissäkään.

– Olemme lähellä, mutta olemme kaatuneet pieniin asioihin. Ennen kaikkea kyse on siitä, että meidän pitää käyttää paikkamme kun niitä saamme, BK-luotsi Teddy Nordling pohtii.

Samoilla linjoilla Nordlingin kanssa on myös BK:n laituri Jasper Hellberg, joka lupaa joukkueen taistelevan loppuun saakka.

– Teemme taatusti sen minkä pystymme, eikä Cocks ole mahdoton joukkue voittaa. On toki selvää, että se on vahva ryhmä, emmekä saa siellä mitään ilmaiseksi.

– Jatkamme työntekoa ja uskomme itseemme. Meidän pitää vain nostaa tasoamme vielä pari pykälää, Hellberg summaa.

Kolmas finaali Riihimäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.05 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Yle TV7:llä sekä Yle Areenassa.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk