Cocks ja Dynamo Riihimäki avaavat kauden derbylla

SM-liigakausi 2016-17 alkaa Riihimäellä sunnuntaina paikallisottelulla Cocksin isännöidessä Dynamo Riihimäkeä.

Hallitseva mestari Cocks on valmistautunut kauteen huolellisesti uuden päävalmentajansa Gintaras Savukynasin johdolla ja moni asia on jo loksahtanut kohdilleen, kuten viikon takaisessa Mestarien liigan karsintaturnauksessa saatettiin nähdä.

– Oli mahtavaa nähdä kuinka olemme saaneet vietyä peliämme oikeaan suuntaan ja näytimme koko Euroopalle kuuluvamme tälle tasolle, Savukynas iloitsi Cocksin verkkosivuilla.

Cocks lähteekin uuteen kauteen viime vuosien tapaan suurimpana mestarisuosikkina. Dynamo Riihimäki puolestaan säilytti sarjapaikkansa viime kaudella vasta karsintojen kautta ja valmistautuminen uuteen kauteen Ville Viljasen johdolla on sujunut varsin matalalla profiililla.

Sunnuntain ottelussa on vain yksi suosikki, vaikka derbyasetelma toki tuo oman mausteensa otteluun. Viljanen ei kuitenkaan lähde ylikorostamaan derbyn merkitystä.

– Valtaosalla meidän pelaajistamme on toki Cocks-tausta, mutta ei näihin otteluihin mitenkään erityisesti valmistauduta. Derbun merkitystä korostetaan ehkä vähän liikaakin, Viljanen näkee.

Cocks – Dynamo Riihimäki Riihimäen Urheilutalolla sunnuntaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk