Cocks isännöi Atlas Vantaata maanantaina

Ylemmän jatkosarjan maanantaisessa ottelussa Cocks – Atlas Vantaa haetaan jo asetelmia edessä oleviin play-offseihin.

Cocks on jo varma ykkönen ylemmässä loppusarjassa ja Atlas Vantaan nousu neljättä sijaa ylemmäs on enää enemmän teoriaa.

Kun neljättä sijaa korkeammalle tuskin on asiaa, Atlaksen päätähtäin onkin kunnon pelivireen ylläpitäminen tuleviin puolivälieräkamppailuihin, joissa vastaan tulee alemman jatkosarjan hallitsija GrIFK. Ja tietysti toiveena on Atlaksen koko pelaajiston saaminen täyteen iskuun viime aikojen sairastelujen ja pikkukremppojen jälkeen.

Cocksilla on alla viikonlopulta tiukka EHF Cupin ottelu SL Benficaa vastaan. Tuloksena oli niukka kahden maalin tappio, mutta taisteluilme Cocksilla on ainakin kohdillaan.

– Emme antaneet periksi ja näytimme kaikille olevamme taisteleva joukkue, Tiago Silva totesi Cocksin verkkosivuilla.

Ylemmän jatkosarjan avauksessa Cocks haki Atlas Vantaasta vierasvoiton peräti 17 maalin erolla. Runkosarjan molemmat kohtaamiset päättyivät Cocksin eduksi identtisin lukemin 33-19.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla alkaa maanantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk