BK-46 saa juhlaottelussa vieraakseen Dickenin

Dicken saa kunnian olla osana BK-46:n 70-vuotisjuhlapäiviä, kun joukkueet kohtaavat Sisu Arenalla lauantaina.

Molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa selkein lukemin, BK-46 sai kunnian olla PIF:n ensimmäinen liigavastustaja monen vuoden tauon jälkeen. Dicken taas voitti ainakin paperilla vahvistuneen HIFK:n, josta ei lopulta ollut vastusta lauttasaarelaisille, lopputuloksena 34-25 voitto.

Liigakenttiä vuosikaudet dominoinut BK on jäänyt ilman menestystä edelliset kymmenen kautta, ja täksi kaudeksi onkin laitettu paljon panostuksia joukkueen rakentamisessa. Maineikkaisiin värväyksiin lukeutuvat muun muassa Andreas Rönnberg sekä Oscar Kihlstedt, jotka ovat olleet maajoukkueen vakiokasvoja vuosikaudet. Myös Dicken-taustaista pelimiestä on hankittu Raaseporiin, nimittäin Ben Weber siirtyi Dickenin organisaatiosta Timmy Thorin seurakaveriksi.

BK-luotsi Teddy Nordling odottaa vauhdikasta ottelua lauantaina.

– Saattaa hyvin olla kaksi aika samanlaista joukkuetta vastakkain. Voi hyvin tulla vauhdikas ottelu ja meidän on saatava puolustuksemme tarpeeksi korkealla ja saatava Dickenin taitavat heittäjät pysäytettyä. Samalla emme saa päästää helppoja maaleja, Nordling ennakoi Västra Nylandissa.

Osana BK-46:n juhlavuotta otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Ottelu Karjaan Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk