BK-46 ja Dicken perjantaina huippuottelussa

Ylemmän jatkosarjan tietynlainen kulminaatiopiste on edessä perjantai-iltana, kun BK-46 isännöi Sisu Arenalla Dickeniä.

Dicken haki viikolla voiton Atlas Vantaasta selkein numeroin ja asetelmat perjantain otteluun selkiytyivät sen myötä melkoisesti. Kyseessä on ottelu, jossa ratkaistaan paljon jatkosarjan kakkossijan ja sen myötä suoran välieräpaikan osalta.

BK-46 kaatoi Dickenin selvin numeroin vieraissa reilu viikko sitten ja nyt Dicken käytännössä tarvitsee revanssin. Voitolla lauttasaarelaiset nousisivat BK-46:n rinnalle, mutta mikäli pisteet jäävät Karjaalle, BK-46 on erittäin lähellä kakkossijan varmistamista.

Karjaalaiset avasivat ylemmän jatkosarjan kahdella komealla voitolla, mutta viikolla Cocks karkasi omille teilleen jo ottelun alkuvaiheissa.

– Muita vastustajia vastaan saa tiettyjä asioita anteeksi, mutta ei Cocksia vastaan. Pallot on laitettava sisään niistä paikoista, jotka aukeavat, pettynyt BK-luotsi Teddy Nordling sanoi Västra Nylandissa.

– Harmittaa ettemme käyttäneet paikkojamme ja saaneet ottelusta edes vähän tasaisempaa.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk