BK-46 hakee tärkeitä pisteitä Atlas Vantaan vieraana

Atlas Vantaa ja BK-46 kohtaavat lauantain ylemmän jatkosarjan ottelussa, jossa etenkin vierailla panokset ovat kovat.

Atlas Vantaan pelit SM-liigan jatkosarjassa ovat sujuneet mollivoittoisesti: neljä ottelua ja yhtä monta tappiota. Atlas Vantaalla on vielä kaksi ottelua jäljellä yläjatkosarjassa. Ensi viikon lauantaina (18.3.) urakka päättyy Dickenin kohtaamisella Pirkkolassa. Vaikka vantaalaisilla ei ole asiaa neljättä sijaa korkeammalla, molemmissa otteluissa on panosta varsinkin vastustajalle.

Viikko sitten kotonaan Dickenille tappion kärsinyt BK-46 on pisteen edellä juuri lauttasaarelaisia taisteltaessa ylemmän jatkosarjan kakkossijasta, joka vie suoraan välieriin Cocksin ohella. Ja kun kummallakin on vielä edessä Cocksin kohtaaminen, Atlas on avainasemassa kakkos- ja kolmossijan ratkeamisessa.

Atlakselle puolestaan molemmat ottelut ovat tärkeitä oikean pelivireen ylläpitämisessä tuleviin puolivälieräotteluihin GrIFK:ta vastaan.

– Siksi ottelut ovat loistavia tapahtumia. Meidän koko toimintamme tähtää Grania vastaan, Atlas Vantaan päävalmentaja Johan Nyberg sanoi.

Nyberg ei ole täysin tyytyväinen suojattiensa antiin yläjatkosarjassa. Osittain panosta ovat heikentäneet sairastelut ja loukkaantumiset, osittain runsas jäähyily, joka tuotti Erkka Näntölle jälkikäsittelyssä kahden ottelun pelikiellon vääränlaisista sananvalinnoista maanantain Cocks-ottelun tuoksinassa.

– Vain kolmesta puoliajasta joukkue saa puhtaat paperit, molemmista BK-ottelussa ja nyt toisesta puoliajasta Riihimäellä. Silloin pelaajat eivät vilkuilleet tulostaululle, vaan painoivat loppuun asti. Se on henkistä kasvamista, Nyberg sanoi.

Ottelu Myyrmäen urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk