Atlas Vantaa haastaa Cocksin keskiviikkona

Cocks matkaa keskiviikkoiltana Vantaan Myyrmäkeen, jossa Atlas Vantaa yrittää laittaa kapuloita sarjajohtajan rattaisiin.

Kolmen pelatun SM-liigakierroksen jälkeen Cocks johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja täysillä kuudella pisteellä.

– Mielenkiintoiselta, tulee lyhyt vaikutelma vastustajasta pitkän tauon jälkeen kentälle palanneelta Klaus Sarinilta.

– On se mielenkiintoinen ainakin sen takia, etten ole nähnyt nykyisen Cocksin pelaavan. Mutta on se tietysti kova joukkue, Sarin miettii vantaalaisten verkkosivuilla

Atlas Vantaa löytyy puolestaan sarjan keskikastista viidenneltä sijalta kolmella pisteellään. Ennakko-odotuksiin nähden Atlas Vantaan alkukausi on kuitenkin sujunut varsin positiivisissa merkeissä.

– Oikeastaan aika hyvin joukkueella on mennyt. Kaipaan kuitenkin enemmän kurinalaisuutta. Varsinkin hyökkäyksessä on tullut vähän outoja yksilöratkaisuja. Jos ei tehdä maalia, silloin soi heti perään omassa päässä, Sarin sanoi.

Kun viime kausien kova panostus ulkomaalaispelaajiin ja entiseen maajoukkuevalmentajaan ei tuottanut toivottuja tuloksia, vaan enimmäkseen pettymyksiä, oli keväällä Myyrmäessä aika tunnustaa tosiasiat ja tehdä suunnanmuutos. Loukkaantunutta Milos Maksimovicia lukuun ottamatta kaikista vierastyöläisistä hankkiuduttiin eroon ja Atlas Vantaa pelaa nyt miltei kokonaan kotimaisin voimin.

Cocks on sen sijaan tuttuun tyyliin perin ulkomaalaisvetoinen ryhmä. Vierastyöläisiä on peräti 11. Silti joukkueen sisäisen maalipörssin kärjessä komeilee kaksi suomalaisnimeä, Teemu Tamminen 22 ja Nico Rönnberg 14 osumalla.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk