ÅIFK ja GrIFK alemman jatkosarjan kohtaamisessa keskiviikkona

SM-liigan alemman jatkosarjan avauskierroksen toinen ottelu pelataan keskiviikkona Turussa ÅIFK:n isännöidessä kaimaseuraansa Kauniaisista.

ÅIFK lähtee jatkosarjaan nollilta ja joukkueella on periaatteessa vain voitettavaa. GrIFK puolestaan sai lähtöpisteikseen täyden 12 pisteen potin ja niukasti ylemmästä loppusarjasta ulos jääneet kauniaislaiset lähtevät ehdottomina ennakkosuosikkeina niin alempaan jatkosarjaan kuin tähän otteluunkin.

Syyskuussa Grani haki ÅIFK:lta Turusta pisteet niukasti kahden maalin erolla, mutta joulukuussa Kauniaisten Luolassa numerot olivat jo selkeämmät 36-24.

ÅIFK:n mahdollisuudet yllätyksiin piilevät pitkälti kotihallissa Samppalinnassa ja GrIFK varmasti muistaa syksyn kokemukset. Jos pettymys neljän parhaan joukosta jäämisestä runkosarjassa vielä painaa Grania, on ÅIFK:lla mahdollisuus yllättää. Lähtökohtaisesti vieraat ovat kuitenkin selvässä suosikkiasemassa.

Kamppailu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk