ÅIFK ja Dynamo Riihimäki metsästävät avauspisteitään

ÅIFK saa keskiviikkona vieraita Riihimäeltä, kun Dynamo saapuu Samppalinnaan tavoitteenaan isäntien tavoin kauden pistetilinsä avaaminen.

Pistepussi näyttää nollaa, mutta joukkueitten kausi on kuitenkin alkanut varsin eri tavoin. ÅIFK on pitänyt sekä SIF:aa että GrIFK:ta todella tiukoilla, mutta joutunut taipumaan loppumetreillä niukkaan tappioon.

Dynamo sen sijaan on hävinnyt suurinumeroisesti niin mestari-Cocksille kuin SIF:lle ja tasoa pitää nostaa useampi pykälä, jotta pisteistä päästään taistelemaan tosissaan.

– Meillä on suuria ongelmia kurinalaisuuden kanssa, se heijastuu kaikkeen tekemiseen. Pitkä matka on edessä, mutta ei tässä ole tarkoitus laittaa päätä pensaaseen, kehitystyö jatkuu, päävalmentaja Ville Viljanen totesi SIF-tappion jälkeen Dynamon Facebookin mukaan

Helpotusta Dynamon pelaajaosastolle tuo Sami Karhusen paluu kehiin. Huono kotiavaus on käyty joukkueena läpi ja harjoituksissa on keskitytty omaan tekemiseen.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa pyörähtää käyntiin keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk