ÅIFK ja Cocks palaavat maajoukkuetauolta tiistaina

SM-liiga jatkuu maaottelutauon jälkeen tiistaina Turussa, kun ÅIFK saa vieraakseen sarjakärki Cocksin.

ÅIFK on pystynyt tähän mennessä voittamaan seitsemästä ottelustaan ainoastaan kaksi, mutta on useassa lopulta tappioon päättyneessä ottelussaan pysynyt pitkään mukana taistelussa pisteistä.

Ainoat pisteensä ÅIFK on kuitenkin toistaiseksi pystynyt ottamaan kahta liigan nollakerholaista vastaan. Dynamo Riihimäki pysyi syyskuun lopulla yli 50 minuuttia turkulaisten kyydissä, mutta joutui lopulta lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin. Nousijajoukkue Pargas IF:stä ei sen sijaan ollut edelliskierroksella juuri minkäänlaista vastusta jo ensimmäisen vartin aikana pelin ratkaisseelle ÅIFK:lle.

Cocks puolestaan jyrää kärjessä ilman pistemenetyksiä ja on napsinut voittonsa keskimäärin hurjalla 13 maalin marginaalilla. Viimeksi GrIFK:ta vastaan Cocks sai kuitenkin tehdä jo tosissaan töitä voiton eteen.

Cocksin lähtökohtia otteluun hankaloittaa se, että peräti kuusi avainpelaajaa uurasti viime viikolla maajoukkuetehtävissä. Toisaalta toinen puoli joukkueesta sai harjoitella ja ladata akkuja rauhassa ja uhkuu pienen tauon jäljiltä pelihaluja.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa tiistaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk