ÅIFK ja Atlas Vantaa taistelevat pisteistä perjantaina

ÅIFK:lla ja Atlas Vantaalla on vain yksi välipäivä sitten edellisen ottelun, kun joukkueet iskevät yhteen perjantai-iltana Turussa.

Liigassa kahdeksantena olevat turkulaiset kävivät keskiviikkona Karjaalla ja hävisivät 30-39 BK-46:lle. Atlas Vantaa puolestaan otti tärkeät pisteet kotonaan SIF:lta ja taistelee edelleen tiukasti paikasta ylemmässä loppusarjassa.

Pisteet ovat molemmille tärkeät ja tämän tietää myös keskiviikon SIF-voittoon tyytyväinen ollut Atlas-luotsi Johan Nyberg.

– ÅIFK:ta vastaan pitää olla samanlainen lataus kuin nyt. Se on yhtä tärkeä peli, Nyberg painotti Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Samaa mieltä oli keskiviikkona ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Anthony Hellakoski.

– Missään nimessä sinne ei voi mennä takki auki. Kahta pistettä lähdetään hakemaan tosissaan, vaikka Samppalinna on ollut meille välillä hankala paikka.

Varsin tiukkaa oli myös lokakuussa joukkueitten kohdatessa Myyrmäessä, jolloin Atlas Vantaa vei voiton maalein 27-24.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa perjantaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk