SIF:lle komea voitto – Cocks kärsi kauden ensimmäisen tappionsa

SIF teki keskiviikkona viime vuosina melkoisen harvinaisen tempun ja aiheutti Cocksille kauden ensimmäisen tappion kahden maalin marginaalin turvin.

Ensimmäisellä puoliajalla ei turhia peruuteltu ja tämä näkyi tulostaululla. Maaleja mätettiin koko lailla tasaiseen tahtiin. Reilun 20 minuutin kohdalla Cocks näytti jo pääsevän hiukan karkuun, mutta SIF puristi ottelun taukoon mennessä jälleen tasoihin.

Tauon jälkeen SIF otti puolestaan lievän edun haltuunsa ja johti ottelua parin-kolmen maalin erolla. Ero pysyi samoissa lukemissa, kunnes viisi minuuttia ennen loppua Cocks oli noussut tasoihin. Siuntiolaisten loppuveto Oliver Helanderin johdolla oli kuitenkin vahvempi ja Cocks taipui kauden ensimmäiseen tappioonsa.

Cocks-valmentaja Kaj Kekki ei tappiota alkanut selittelemän enempää.

– Huono puolustus ja 11 torjuntaa eivät tänään riittäneet voittoon, Kekki kuittasi.

SIF-luotsi Kaj Hagman oli ymmärrettävästi sen sijaan erittäin tyytyväinen.

– Paras ottelu pitkään aikaan, puolustuksessa tosin hieman epävarmuutta kun porrastus puuttui ja ryntäilimme vähän turhan paljon. Nyt täytyy kyllä sanoa että hyökkäyspeliin olen todella tyytyväinen, Hagman hehkutti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli ratkaisuhetkillä liekeissä ollut SIF:n Oliver Helander.

– Hyvä matsi, hyökkäyspäässä parasta SIF:ää tällä kaudella!

SIF – Cocks 33-31 (18-18)

Yleisöä: 180

Erotuomarit: Krister Illman-Tapani Kuri

Maalit:
SIF: Oliver Helander 14, Gustav Svanbäck 7, Patrik Grönberg 4, Ian Martin 4, Taavi Tibar 2, Christopher Rönnberg 1, Vincent Voutilainen1
Cocks: Teemu Tamminen 12, Andrei Novoselov 6, Robin Sjöman 4, Andreas Rönnberg 3, Gheorghe Safronii 2, Vitalie Nenita 2, Nico Rönnberg 1, Viktor Kovalenko 1

Ulosajot ja sulkemiset:
SIF: Patrik Grönberg 1x2min
Cocks: Teemu Tamminen 1x2min+sulkeminen, Robin Sjöman 1x2min, Kaj Kekki  1x2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Oliver Helander, SIF
** Gustav Svanbäck, SIF
* Teemu Tamminen, Cocks

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk