HIFK ja BK-46 jakoivat pisteet

HIFK:n ja BK-46:n kamppailu keskiviikkoiltana oli kauttaaltaan tasainen ja päätössummerin soidessa myös lukemat taululla olivat tasan.

HIFK hallitsi hienokseltaan koko ensimmäistä 30-minuuttista. isäntien alun johdon BK-46 vielä kuroi kiinni, mutta reilu kymmenminuuttinen ennen taukoa mentiin taas HIFK:n merkeissä ja kotijohto tauolla kirjattiin neljän maalin erolla.

BK tuli tauolta kuitenkin vauhdilla ja puristi nopeassa tahdissa pelin jälleen tasoihin. Tämän jälkeen ottelu eteni erittäin tasaisissa merkeissä aina loppuminuuteille saakka. BK ehti jo ottaa pienen etulyönnin, mutta HIFK puristi lopussa väen väkisin tasoihin ja pisteet jaettiin.

Piste napsahti molemmille, mutta täysin tyytyväinen kumpikaan päävalmentaja ei ottelun jälkeen ollut.

– Ensimmäisen puoliajan puolustus oli hyvä, mutta maalin tekeminen takkuili – varsinkin toisella puoliajalla, kun BK vaihtoi Forsströmin maalille, HIFK-luotsi Toni Kallio totesi.

– Hyvä piste, mutta enemmänkin oli tarjolla. Ensimmäinen puoliaika oli HIFK:n ja toinen meidän, arvioi puolestaan BK-piiskuri Teddy Nordling.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei etenkin toisella puoliajalla vahvassa roolissa ollut BK-46:n Timmy Thor.

– Tiukka peli, kova taistelu. Sääli että lopussa hukkasimme voiton joka oli  jo käsissä, Thor harmitteli.

HIFK – BK-46 24-24 (14-10)

Yleisöä: 95

Erotuomarit: Markku Tuomi – Harri Nieminen

Maalintekijät:
HIFK: Roman Protcenko 6, Rasmus Hallbäck 4, Niclas Ahlgren 3, Christoffer Eneberg 3, Sergey Shevchenko 3, Nikola Zujic 4, Antti Koskela 1
BK-46: Timmy Thor 7, Robin Karlsson 4, Alex Lingnell 4, Oscar Udd 2, Jasper Hellberg 2, Andre Udd 2, Victor Westerlund 1, Kenneth Dahlberg 1, Nicholas Mavrostomos 1

Ulosajot sekä pelistä sulkemiset:
HIFK: Roman Protcenko, suora Punainen
BK-46: Timmy Thor 1, Oscar Udd 1, Victor Westerlund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Timmy Thor, BK-46
** Petter Forsström, BK-46
* Nikola Zujic, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk