HC West kukisti BK-46:n selvin numeroin

HC West hallitsi keskiviikkoista kotiotteluaan BK-46:tta vastaan alusta loppuun ja otti selkeän voiton jättäen vastustajan vain 16 maaliin.

Edellisessä ottelussaan heti alussa Dickenin jalkoihin jäänyt HC West oli oppinut läksynsä ja kuritti nyt BK:ta saman kaavan mukaan. West johti 10 minuutin pelin jälkeen 5-1 ja yhdeksän minuuttia myöhemmin jo 10-2. Taukoa Kauniaisissa vietettiin kotijoukkueen selkeässä yhdeksän maalin johdossa.

Toisella jaksolla vieraat saivat alussa parempaa otetta pelistä ja kuroivat eron jo kuuteen maaliin. West kuitenkin nykäisi uudestaan ja hiukan jakson puolivälin jälkeen kotijoukkueen johto oli jo toistakymmentä maalia. Tämän jälkeen voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä ja West lasketteli vakuuttavaan voittoon.

HC Westin valmentaja Mikko Koskue oli aiheesta kaikin puolin tyytyväinen.

– Ihan ehjä kokonaisuus, pois lukien toisen puoliajan alkua. Vaikka johdetaan kymmenellä niin täytyy pelata koko ajan keskittyneesti eikä voi antaa siimaa. Hyvä suoritus molemmissa päissä, Koskue kiitteli.

BK-46:n valmentaja Teddy Nordling oli filosofisemmissa tunnelmissa.

– Tänään oli kyllä hieman parempi asenne kun viime matsissa. Laadullisesti emme ihan ole valmiita vielä. Vastassa oli tänään raskaampi ja vahvempi joukkue hyvällä heittovoimalla. Tämä hankaloitti meidän tehtävää, Nordling myönsi.

Ottelun vakuuttavin pelaaja oli HC Westin Richard Sundberg, joka heitti kymmenen maalia.

– Koko joukkue nosti tasoa viime viikonlopun pelistä, kuten päivän teemana oli. Pelattiin joukkueena hyvä ja perusvarma ottelu. Vastustajilta olin kyllä odottanut enemmän tänään, Sundberg totesi.

HC West – BK-46 32-16 (15-6)

Yleisömäärä: 304

Erotuomarit: Nieminen Harri, Tuomi Markku

Maalit:
HC West: Måns Ahlström 3, Silfver Sami 4, Wilhelm Hammarberg 2, Berglund Oscar 2, Forss Fredrik 4, Richard Sundberg 10, Erik Åkermarck 1, Koljonen Miro 6
BK-46: Thor Timmy 4, Karlsson Robin 1, Udd Oscar 4, Westerlund Victor 3, Lindholm Albert 3, Korpimäki Janne 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Richard Sundberg, HC West
** Albert Georgs, HC West
* Fredrik Forss, HC West

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk