HC West karkasi lopussa selvään voittoon Dynamo Riihimäestä

Dynamo Riihimäki piti HC Westia tiukilla pitkälle toiselle jaksolle keskiviikkona, mutta lopun vahva veto toi kuitenkin Westille selkeän voiton.

Alkuminuutit Kauniaisissa edettiin tasatahtia, mutta West repäisi 3-3-tilanteesta numeroiksi 7-3 ja otti tukevan otteen tahtipuikosta. Taukoa kohden Dynamo pääsi kuitenkin peliin mukaan ja kuroi eron vain kahteen maaliin.

Toisella jaksolla Dynamo pääsi jo maalin päähän, mutta West piti johtoasemastaan kiinni. Ero kasvoi jälleen vähitellen ja ratkaisun makua alkoi olla ilmassa viimeisen 15-minuuttisen alussa, kun West alkoi painella omille teilleen Dynamon maalihanojen jumiuduttua kokonaan.

HC Westin valmentaja Mikko Koskue puki ottelutilastot sanoiksi.

– Uninen ja tahmea ekat 40 minuuttia. Siten vähän koottiin itsemme ja saatiin hoidettua kunnialla ottelu loppuun. Parin viikon pelaamattomuus näkyi selvästi. Tänään kierrätettiin pelaajia ja oli tosin moni jätkä poissakin kokoonpanosta. Vähän unista oli kyllä tänään, Koskue summasi.

Kolmen tähden pelaaja West-maalivahti Albert Georgs vahvisti Koskuen kertoman.

– Tiedettiin että tulee vaikea peli ellei lähdetä kunnolla taistelemaan. Ja niinhän siinä sitten kävikin!

– Onneksi skarpattiin sitten toiselle puoliajalle ja saatiin suhtkoht selkeä voitto.

Dynamo Riihimäen valmentaja Pekka Lappalainen antoi kehut Georgsille, joka oli suurin syyllinen Dynamon vain 16 tehtyyn maaliin.

– Ei ollut ihan valmista meidän peli tänään. Aika hyvin päästiin kuitenkin maalintekopaikkoihin, mutta siellä oli maalivahti maalissa tänään, Lappalainen muotoili.

HC West – Dynamo Riihimäki 25-16 (10-8)

Yleisöä: 273

Erotuomarit: Julia Glantz – Annika Laaksonen

Maalit:
HC West: Silfver Sami 4, Hammarberg Wilhelm 1, Berglund Oscar 2, Forss Fredrik 3, Nyman Benjamin 2, Sundberg Richard 11, Sjöblom Peik 2
Dynamo Riihimäki: Tuominen Niki 1, Viljanen Valtteri 2, Karhunen Sami 1, Kuparinen Olli-Pekka 4, Nieminen Jouni 1, Nieminen Henri 1, Tuomi Osmo 2, Leikama Niko 4

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Albert Georgs, HC West
** Richard Sundberg, HC West
* Olli-Pekka Kuparinen, Dynamo Riihimäki

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk