Dicken puolusti SIF:n kumoon

SIF piti avausjakson ajan Dickeniä tiukoilla keskiviikkona, mutta vieraiden tiivis puolustuspelaaminen oli toisella jaksolla isännille liikaa ja Dicken vei  voiton selkeällä erolla.

Vahvasti alkukauden pelannut Dicken sai kokea SIF:n olevan tosissaan metsästämässä avausvoittoaan. Maalit olivat todella tiukassa ja vaikka Dicken vähitellen veti kolmen maalin eron, SIF nousi nopeasti takaa käyden johdossakin. Taukoa kohti Dicken sai taas juonesta kiinni ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen kahdella maalilla.

Toisella jaksolla Dickenin puolustus pysyi edelleen hyvin tiiviinä ja kun joukkue itse takoi maaleja tasaisesti, ero alkoi pikku hiljaa kasvaa. Dicken johti reilu kymmenen minuuttia ennen loppua jo kymmenellä maalilla ja ottelun lopussa jännitettiin lähinnä voittomarginaalin suuruutta.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg puki ottelun kulun sanoiksi varsin selkeällä tavalla.

– Meillä oli alussa hieman hankaluuksia saada peliämme toimimaan. Kärsivällisyydellä ja omaan tekemiseemme uskoen saimme pelin paremmin uomiinsa toisella jaksolla, Monnberg totesi lopulta tyytyväisenä.

Samoilla linjoilla valmentajansa kanssa oli Dickenin maalilla ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin kaapannut maajoukkuemaalivahti Mikael Mäkelä.

– Vaikea arkipeli, puolustus ok mutta hyökkäyspää tökki liikkeen puuttuessa. Jalat eivät toimineet alussa, mutta saimme ne paremmin liikkeelle toisella jaksolla.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman jäi päivittelemään omiensa hyökkäyspelin hampaattomuutta.

– Puolustuspelimme oli ihan hyvää, mutta eihän ottelua voi voittaa jos tekee 13 maalia. Hyökkäyspäässä olimme todella aneemisia ja haluttomia, pauhasi Hagman.

SIF – Dicken 13-25 (7-9)

Yleisöä: 188

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Maalit:
SIF: Taavi Tibar 7, Elias Nyman 2, Gustav Svanbäck 1, Albert Rehnberg 1, Atte Marjamäki 1, Theo Westerlund 1
Dicken: Thomas Hollfast 6, Joacim Broman 5, Benny Broman 4, Anton Rémy 3, Christoffer Modig 2, Teemu Hertola 1, Casimir Stierncreutz 1, Jukka Kamula 1, Nicolas Ljunglin 1, Valdar Noodla 1

Ulosajot:
SIF: Gustav Svanbäck, Theo Westerlund
Dicken: Teemu Hertola, Jukka Kamula, Mikael Usvalahti

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Mikael Mäkelä, Dicken
** Mika Malassu, SIF
* Thomas Hollfast, Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk