Dicken karkasi ÅIFK:lta tauon jälkeen

ÅIFK piti Dickeniä tiukilla yhden erän verran lauantaina, mutta toinen jakso mentiin täysin Dickenin merkeissä ja pisteet jäivät Helsinkiin selvin lukemin.

Kotijoukkue Dicken hallitsi ensimmäistä 30-minuuttista alusta loppuun, mutta ei pystynyt ratkaisevaa eroa vastustajaan tekemään. Parhaimmillaan Dickenin johto oli viisi maalia, mutta tauon alla ÅIFK puristi eron kahteen maaliin.

Toisen jakson ensimmäisen viisiminuuttisen Dicken vei murskaavasti 6-0 ja käsikirjoitus alkoi olla selvä. ÅIFK ei enää tuosta tyrmäyksestä noussut, vaan Dicken piti kiinni selkeästä johtoasemastaan ja lopussa vielä kaunisteli voittomarginaaliaan.

Dicken-valmentaja Joona Hertola oli tyytyväinen tasonnostosta viikolla Cocksille kärsittyyn tappioon nähden.

– Hyvä joukkue-esitys verrattuna keskiviikon konttaukseen. Ei mikään ihmeellinen ottelu, mutta kaksi pistettä kotiin ja tästä on hyvä jatkaa.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Joacim Broman näki myös vielä viilaamisen varaa.

– Vaikea alku, mutta toisella jaksolla toteutettiin jollain tasolla omaa pelikirjaa. Parannellaan peliä alkuviikon treeneissä jotta ollaan valmiimpia keskiviikon ÅIFK:ta vastaan pelattavassa cup-pelissä, Broman suunnitteli.

ÅIFK-luotsi Besim Qerimi myönsi ottelun ratkenneen pitkälti heti tauon jälkeen.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvää, mutta toiselle jaksolle Dicken sai hyvän alun joka kantoi loppuun asti. Materiaalin kapeus harmittaa, Qerimi totesi.

Dicken – ÅIFK 42-25 (16-14)

Yleisöä: 129

Erotuomarit: Korja – Kuri

Maalintekijät:
Dicken: Christoffer Modig 11, Mikael Usvalahti 11, Joacim Broman 9, Anton Rémy 3, Benny Broman 3, Thomas Hollfast 2, Gusten Montonen 2, Jukka Kamula 1
ÅIFK: Topias Laine 9, Olli Tamminen 5, Andreas Nyström 3, Paavo Brummer 3, Niklas Manderoos 2, Valtter Lehtinen 1, Daniel Eriksson 1, Henrik Nieminen 1

Ulosajot:
Dicken: Jukka Kamula, Benny Broman
ÅIFK: Olli Tamminen, Paavo Brummer

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Joacim Broman, Dicken
** Mikael Usvalahti, Dicken
* Topias Laine, ÅIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


 

1 Vastaa

Kommentointi on suljettu.