Dicken kaatoi BK-46:n selkein lukemin

Dicken jätti lauantaisessa kohtaamisessa Pirkkolassa vierailleen BK-46:n vaille mahdollisuuksia ja varmisti selkeän voittonsa jo hyvissä ajoin.

BK-46 pysyi isäntien kyydissä ensimmäisen kymmenminuuttisen tilanteeseen 5-4 saakka, mutta avausjakson loppu oli kotijoukkueen yksipuolista näytöstä. 20-minuuttinen ennen taukoa kirjattiin Dickenille peräti maalein 14-2.

Tauon jälkeen voitosta ei enää taisteltu tosissaan Dickenin pitäessä johtonsa yli kymmenessä maalissa. Suuri nälkä kotijoukkueelta oli kuitenkin jo kadonnut, eikä ero merkittävästi enää toisessa erässä kasvanut.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg oli joukkueen asenteeseen erittäin tyytyväinen.

– Jätkät oli todella hyvin valmistautuneet tähän peliin ja se näkyi sillä että fokus oli kohdillaan. Loistava ensimmäinen puoliaika ja maalivahti ja sillä voitettiin ottelu, Monnberg kiitteli

Samoilla linjoilla oli myös ottelun vakuuttavin pelaaja Dickenin Christoffer Modig.

– Olimme hyvin latautuneita tänään ja tultiin hyvin otteluun sisään. Hyvä puolustus, joka avasi paikat nopeisiin vastahyökkäyksiin.

BK-luotsi Teddy Nordling ei lähtenyt tappiota suuremmin selittelemään, vaan myönsi voiton menneen täysin oikeaan osoitteeseen.

– Tasoero joukkueiden välillä olo tänään suuri, mutta emme antaneet periksi. Kadotimme liikkuvuuden ja uskalluksen, mutta pelattiin ottelu loppuun. Dicken oli parempi tänään, Nordling tunnusti.

Dicken – BK-46 34-20 (19-6)

Yleisöä: 110

Erotuomarit: Nieminen & Tuomi

Maalintekijät:
Dicken: Christoffer Modig 10, Benny Broman 5, Anton Rémy 5, Casimir Stierncreutz 4, Thomas Hollfast 4, Joacim Broman 3, Mikael Usvalahti 2, Jukka Kamula 1
BK-46: Janne Korpimäki 6, Oscar Udd 3, Tatu Riihimäki 3, Timmy Thor 2, Jasper Hellberg 2, Robin Mattsson 2, André Udd 1, Alex Lignell 1

Ulosajot ja sulkemiset:
Dicken: Jukka Kamula, Christoffer Modig
BK-46: Alex Lignell 3 x 2min (sulkeminen) Timmy Thor 2 x 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Christoffer Modig, Dicken
** Anton Rémy, Dicken
* Mikael Mäkelä, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk