Dicken ja ÅIFK hakevat play-offs -virettä

Dicken pelaa kuluvan kauden viimeisen runkosarjapelinsä keskiviikkona Pirkkolassa, kun ÅIFK saapuu playoff-virettä hiovan lauttasaarelaislauman vieraaksi.

ÅIFK päätyy runkosarjassa varmuudella kahdeksanneksi ja kohtaa näin ollen runkosarjan voittajan Cocksin puolivälierissä. Dicken puolestaan on jo tovi sitten varmistanut runkosarjan kakkossijan, ja kohtaa puolivälierissä joko SIF:n tai BK-46:n.

Keskiviikon ottelu tulee näin ollen olemaan molemmille joukkueille hyvä peli pudotuspelejä ajatellen, ja kuvioita voi hieman rohkeamminkin kokeilla, kun sinänsä panokseton ottelu on kyseessä. Dickenin nuorisokaarti on muutenkin saanut hyvää pelikokemusta viime aikoina, ja pirteitä otteita on varmasti keskiviikkonakin tarjolla.

Dicken on kaksikon kohtaamisissa tällä kaudella ollut selkeästi niskan päällä. Marraskuussa Pirkkolassa lukemat Dickenin eduksi olivat 42-25 ja reilu kuukausi sitten Turussa vielä selkeämmin 37-16.

Ottelu alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk