Cocks omaa luokkaansa Riihimäen derbyssa

Kauden kolmas Riihimäen derby keskiviikkona muodostui sarjakärki Cocksin perin yksipuoliseksi näytökseksi.

Cocks nykäisi 6-1-johdon Dynamo Riihimäkeä vastaan jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella ja tästä tahti muuttui vain hurjemmaksi. 20. minuutin kohdalla Cocks johti ”vain” 11-2, mutta tauolla eroa oli jo huimat 19 maalia.

Tauon jälkeen Cocksin hurjin vire laantui ja vaikka ero kasvoi edelleen, tahti oli selvästi hitaampaa. Cocksin voitto kirjattiin kuitenkin selkein lukemin Dynamon jäätyä harvinaisesti alle 10 tehdyn maalin.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Pekka Lappalainen harmitteli asenteen jäämistä kokonaan pukukopin puolelle.

– Jätkillä ei ollut asennetta. Sairastumiset vaivasivat, mutta en uskonut ennen peliä että olisi näin suuri vaikutus. Uskallus puuttui ja se näkyi pelissä, Lappalainen myönsi.

Cocks-valmentaja Jaakko Horelli näki yksipuolisen avausjakson pitkälti tappaneen pelin.

– Sarjan kärjen ja pohjan välillä on kova ero. Ensimmäinen erä pelattiin kohtuullisesti, toisessa erässä ei jaksettu enää keskittyä, Horelli linjasi.

Cocks-maalilla Kalle Alander ylsi maalivahdille harvinaiseen saavutukseen ja valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi, mutta antoi suurimman kunnian puolustukselle.

– Puolustus oli hyvä, ei tarvinnut tehdä mitään  ihmeellisiä torjuntoja. Dynamo oli selkeästi huonompi tänään.

Dynamo Riihimäki – Cocks 9-34 (4-23)

Yleisöä: 408

Erotuomarit: Laitinen – Korja

Maalintekijät:
Dynamo Riihimäki: Virtanen Perttu 2, Leikama Niko 2, Mattila Vili 1, Savinainen Matias 1, Alander Elis 1, Borissov Nikita 1, Lehmuskanta Sami 1
Cocks: Tamminen Teemu 9, Novoselov Andrei 5, Tuominen Jani 3, Jansson Kristian 3, Sjöman Robin 3, Rönnberg Nico 3, Valo Antti 2, Safronii Gheorghe2, Syrjälä Roni 2, Rönnberg Andreas 1, Kovalenko Viktor 1

Ulosajot sekä pelistä sulkemiset:
Dynamo Riihimäki: Alander Elis 2x2min, Nieminen Jouni 1x2min, Mattila Vili (sulkeminen)
Cocks: –

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Alander Kalle, Cocks
** Tamminen Teemu, Cocks
* Novoselov Andrei, Cocks

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk