Cocks haki niukan voiton Atlas Vantaasta

Atlas Vantaa piti Cocksia kotonaan pitkään tiukilla keskiviikkona, mutta joutui lopulta taipumaan neljän maalin tappioon.

Atlas Vantaa avasi terävämmin, mutta kaikkineen avauspuolisko eteni hyvin tasaisissa merkeissä. Vasta juuri ennen taukoa Cocks pääsi karkaamaan niukkaan johtoon.

Tauon jälkeen Cocks kasvatti johtonsa nopeasti jo viiteen maaliin, mutta Atlas Vantaa nousi takaisin peliin mukaan ja vielä kahdeksan minuuttia ennen loppua eroa oli vain kaksi maalia. Lähemmäs isännät eivät kuitenkaan missään vaiheessa päässeet ja Cocks piti kiinni johdostaan loppuun saakka.

Kotijoukkueen valmentaja Mikael Källman nosti esille positiivia asioita huolimatta voiton karkaamisesta Riihimäelle.

– Tappiosta huolimatta tämä oli meiltä pelilliseste monta askelta eteenpäin. Nyt saatiin puolustuksen keskusta tukkoon, Källman totesi.

– Janicijevic on hyvä vahvistus, hän hoiti oman tonttinsa ja haki kontakteja. Cocks saikin tehdä töitä heittopaikkoihin. Mekin saimme paikkoja paljonkin. En moiti kavereita, mutta harmittaa, että niistä selvistä paikoista vaan ei tehdä maaleja.

Vierasjoukkueen valmentaja Kaj Kekki puki numerot sanoiksi lyhyesti.

– Puolustus toimi. Hyökkäys oli vaikeaa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Cocksin Gheorghe Safronii myönsi, että voiton eteen sai tehdä tosissaan.

– Oli kova ottelu. Onnistuimme pelaamaan vain kymmenen minuuttia alussa joukkueena. Lopulta kuitenkin hyvä puolustus ja maalivahti ratkaisivat. En tiedä mitä Atlakselle tapahtui, kun saimme ratkaistua ottelun, Safronii pohti.

Atlas Vantaa – Cocks 21-25 (9-11)

Yleisö: 216

Erotuomarit: Jonas Laitinen – Christopher Metsämäki

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Milos Maksimovic 8, Mikk Vainikk 4, Aleksandar Janicijevic 3, Heikki Laitinen 3, Sebastian Säkkinen 2, Nikko Kinos 1
Cocks: Teemu Tamminen 6, Gheorghe Safronii 5, Jani Tuominen 3, Roni Syrjälä 3, Vitalie Nenita 3, Andrei Novoselov 2, Kristian Jansson 1, Yury Lukyanchuk 1, Robin Sjöman 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Nikko Kinos, Milos Maksimovic, Aleksandar Janicijevic
Cocks: –

Ulosajot:
Atlas Vantaa: Heikki Laitinen, Aleksandar Janicijevic
Cocks: Teemu Tamminen 2, Robin Sjöman 2

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Gheorghe Safronii (Cocks)
** Tuomas Laitinen (Atlas Vantaa)
* Vitalii Shitsko (Cocks)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk