HC West ei ollut yllätettävissä

Sarjakolmonen HC kaatoi kotiluolassaan Kauniaisissa BK-46:n lukemin 31-26. Päivän tehokkain oli vieraiden Alex Lignell, joka heitti kymmenen maalia.

Vieraat saivat otteluun vahvan alun. Tulostaulu näytti 3-0-johtoa, kun pelattu oli 1:25. HC West heräsi tämän jälkeen ja tasoitti ajassa 6:26 Måns Ahlströmin osumalla. Tauolle mentiin 15-11-kotijohdossa.

Ero näytti repeävän toisen puoliajan alussa, mutta BK-46 nousi taistoon. Timmy Thor viimeisteli ajassa 52:23 26-26-tasoitusmaalin. Tuon jälkeen isännät repivät tarvittavat onnistumiset ja voittivat lopulta 31-26. Kotijoukkueen Topias Laine teki yhdeksän maalia.

– Pari todella heikkoa jaksoa molemmissa erissä ja peli oli muutenkin todella ailahtevaa. Maalivahdeille vaikea peli kun päästettiin hyvät heittäjät aivan liian lähelle heittämään vapaasti. Positiivista kuitenkin, että pystyttiin kääntämään peli meidän eduksi, HC Westin valmentaja Mikko Koskue totesi.

– Alussa oltiin vähän sekaisin ja BK pääsi helposti iskemään. Päästiiin kuitenkin hyvin peliin mukaan ja puoliaikajohtoon. Toisen puoliajan alussa hallittiin peliä, mutta BK tuli vielä kerran tasoihin. Lopuksi onnistuttiin kuitenkin paremmin ja ratkaistiin peli viiden maalin turvin, Fredrik Fors kertasi.

Peter Kihlstedt myönsi vastustajan paremmuuden.

– Hyvä alku meiltä ja ehkä West vähän aliarvioi meitä. Toinen puolisko ensimmäisessä erässä oli meiltä todella heikko. Päästiin toisessa kuitenkin vielä hyvin otteluun mukaan, mutta sitten lopussa saatiin käsittämätön kakkonen joka ratkaisi pelin. West oli tänään parempi, mutta meidän olisi pitänyt olla kyllä lähempänä., Kihlstedt harmitteli.

HC West – BK-46 31-26 (15-11)

Yleisö: 256

Erotuomarit: Harri Nieminen – Christian Westerlund

Maalintekijät:
HC West: Topias Laine 9, Sten Toomla 6, Fredrik Fors 5, Anders Genberg 4, Måns Ahlström 3, Sami Silvfer 2, Benjamin Nyman 1, Miro Koljonen 1
BK-46: Alex Lignell 10, Timmy Thor 6, Jasper Hellberg 4, Robin Mattsson 3, Nicholas Mavrostomos 3

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Fredrik Forss
** Alex Lignell
* Topias Laine

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk