Vahvavireiset SIF ja Dicken vastakkain

SIF saa vieraakseen lauantaina sarjataulukon kakkosen Dickenin ja ottelussa pedataan myös puolivälieräasetelmia.

SIF, joka tällä hetkellä majailee sarjataulukossa vasta sijalla 7., olisi näillä sijoituksilla Dickenin puolivälierävastustaja. Sitä pyritään Dicken-leirissä kuitenkin välttämään, sillä SIF on esittänyt todella vakuuttavia otteita, ja kuudesta edellisestä pelistä onkin irronnut viisi voittoa, muiden muassa Cocksia, Atlasta sekä HIFK:ta vastaan.

Vaikka siuntiolaisjoukkue vahvistuikin vuodenvaihteessa ¨vain¨ yhdellä pelaajalla (Oliver Helander), on sillä ollut valtava merkitys koko joukkueen tekemisessä. Mikäli SIF:n vire kestää pudotuspeleihin, on varmaa että yksikään joukkue ei ole mielissään SIF:n kohtaamisessa.

Helander ei edellisottelussa ÅIFK:ta vastaan pelannut kuitenkaan kuin muutaman minuutin.

– Siinä oli selvä ajatus takana. Loppuohjelma on todella tiivis ja sen perään pudotuspelit alkavat nopeasti. Tässä tilanteessa meillä ei ole varaa loukkaantumisiin, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi Västra Nylandille.

Dicken on niin ikään löytänyt vahvan kevätvireen, ja voittoputki on jo viiden ottelun mittainen, edellinen, todella tärkeä voitto kirjattiin viime lauantaina Pirkkolassa, kun kovimmin SM-Liigan kakkossijasta Dickenin kanssa kamppaileva HC West kaatui erittäin jännittävän ottelun päätteeksi 29-24. Tuossa ottelussa joukkueen kippari Joacim Broman loukkaantui pahannäköisesti. Toisaalta esiin nousi tiukkojen pelien erikoismiehet Patrik Roslander sekä Benny Broman.

Dicken ei toisaalta viime kausina ole keskinäisistä mittelöistä pahemmin pisteitä siuntiolaisille antanut. Edellisessä kohtaamisessa, tammikuun tv-ottelussa, SIF pyristeli vastaan pitkän tovin, mutta joutui lopulta nöyrtymään selvin lukemin 32-25. Ottelun kulku oli hieman vastaavanlainen Dickenin edellisessä ottelussa kotona HC Westiä vastaan; mitä pidemmälle ottelu eteni sitä isommaksi tuli lauttasaarelaisten etumatka.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk