Stadin Derby, vol. 2 avaa lauantain

Stadin derby nähdään toista kertaa tällä kaudella lauantaina, kun HIFK isännöi Dickeniä Helsingin urheilutalolla.

Ensimmäinen kohtaaminen Pirkkolassa ei noussut ”Hel Classico”ksi, kun Dicken tööttäsi HIFK:lle kauden kovimman liigatappion maalein 38-21. IFK:n hyökkäys lamaantui jo alkuminuuteilla, kun tilanteessa 5-4 Dicken nollasi vieraat 11 minuutin ajaksi hurjastellen itse 14-4 johtoon. Matsin maalinkuninkaat olivat Dicken-kolmikko Benny Broman 8, Christoffer Modig 8 ja Thomas Hollfast 7.

Vahvaa kautta pelaava Dicken lähtee otteluun kuitenkin tappio alla, kun HC West aiheutti viikolla lauttasaarelaisille kauden toisen tappion. Samalla taistelu sarjataulukon kärkipäässä tiivistyi ja HIFK nousisi voitolla taistelemaan vielä ainakin runkosarjan kakkossijasta.

HIFK kärsi kevään alkajaisiksi kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun Cocks kävi hakemassa pisteet selkein lukemin. Edellisottelussaan HIFK kuitenkin suorastaan tyrmäsi vieraskentällä ÅIFK:n ja nuiji kaimaseuransa maan rakoon numeroin 42-17.

Lauantaina on myös #‎HandiksenPuolesta‬-derbypäivä. Otteluisäntä HC Kiffen kutsuu kaikki helsinkiläiset käsipallopelaajat mukaan lauantain paikallismatsiin. Minkä tahansa helsinkiläisjoukkueen jäsenkortilla tai peliasulla liput miesten liigamatsiin vain 6 euroa (norm. 12 euroa).

Ottelu lauantaina alkaa kello 14.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk