SIF:lla vuoden viimeinen puristus HIFK:ta vastaan

SIF pelaa lauantaina viimeisen SM-liigaottelunsa kuluvan vuoden puolella, kun vieraaksi Siuntioon saapuu HIFK.

Joukkueet taistelevat tällä hetkellä sarjataulukon eri puoliskoilla, kun HIFK on saanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta kokoon 11 pistettä ja SIF vastaavasti vain kolme.

Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Helsingin urheilutalolla ja HIFK nappasi tuolloin pisteet 30-25-voitolla.

Neljä edellistä kamppailuaan tappioitta selvittäneen HIFK:n otteluissa on nähty paljon tasapelejä, kun pistejakoihin on päädytty niin Atlaksen, Dynamon kuin Cocksin kanssa. Viime kierroksella HIFK kukisti HC Westin lukemin 27-26. Joukkueensa tehokkaimpia maalintekijöitä ovat tähän asti olleet V6 Niclas Ahlgren (53 maalia) ja 9 metrin tykki Roman Protsenko (46). Muista tehomiehistä mainittakoon Nikola Zujic, Rasmus Hallbäck ja Sergey Schevchenko.

Kotijoukkue SIF on kärsinyt alkukaudella loukkaantumisista ja selkeää ykköstykkiä joukkueessa ei ole ollut. Paras maalintekijä on 29 kertaa verkkoa heiluttanut Albert Rehnberg, joka tosin on pelannut vain seitsemässä ottelussa.

Edellisottelussaan HC Westin vieraana SIF kärsi niukan tappion, mutta päävalmentaja Kaj Hagman näki merkkejä paremmasta.

– Esityksemme oli merkittävästi parempi kuin mitä meiltä on aiemmin nähty, Hagman sanoi Västra Nylandille ja korosti samalla HIFK-ottelun merkitystä.

– Se on ottelu, josta olisi tärkeä saada voitto. Ajatellen sitä miten kausi on alkanut, olisi mahtavaa päättää syksy hyvin.

Ottelu on siis SIF:n viimeinen ennen joulutaukoa ja sarja jatkuu kotijoukkueen osalta vasta 20.1. jolloin vierailulle saapuu ÅIFK.

Kamppailu Siuntiossa vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk