SIF sunnuntaina ÅIFK:n vieraaksi

Sunnuntain ainoassa SM-liigan ottelussa kohtaavat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat ÅIFK ja SIF.

Piste-eroa joukkueilla on ennen sunnuntain kohtaamista seitsemän pistettä siuntiolaisten eduksi. Voitolla SIF jättäisi lopullisesti ÅIFK:n taakseen ja nousisi toden teolla kamppailemaan paitsi kuudennesta jopa vielä viidennestäkin sijasta runkosarjassa. ÅIFK:lle voitto puolestaan merkitsisi käytännössä puolivälieräpaikan sinetöimistä.

Edellisellä kierroksella ÅIFK otti rumasti takkiinsa vieraskentällä HC Westiltä, kun SIF puolestaan onnistui ryöstämään pisteet kotonaan Cocksilta. Nämä ovat kuitenkin menneitä eivätkä kerro mitään joukkueiden mahdollisuuksista sunnuntain kamppailussa.

– Poikien pitää nyt hoitaa uudelleenlatautuminen, emme me tämän [Cocks-voiton] ansiosta kuninkaita ole, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi Västra Nylandille Cocks-voiton jälkeen.

Samppalinna on usein ollut siuntiolaisille hankala paikka pelata ja lokakuun kohtaamisessa SIF saikin tyytyä tasapeliin rajusti taistellutta turkulaisryhmää vastaan. Tammikuussa SIF vei kotiottelunsa lukemin 31-19. Edellisen kohtaamisen jälkeen turkulaiset ovat saaneet kokeneen Christoffer Nyströmin takaisin vahvistamaan takamiesosastoaan.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk