SIF hakee revanssia Dickenistä

Viikonloppuna pistetilinsä ÅIFK:n vieraana avannut SIF saa keskiviikkona vieraakseen alkukauden voitosta voittoon marssineen Dickenin.

Siuntiolaisilla on myös selkeä revanssin paikka, sillä viime viikon tiistaina joukkue kärsi ruman vierastappion juuri Dickenille Suomen cupin ottelussa Pirkkolassa. Dickenin liikkuva puolustus yhdistettynä varmaan maalivahtipeliin vei uskon siuntiolaishyökkääjiltä ja Dicken pääsi iskemään toistakymmentä maalia nopeilla vastaiskuilla. Asemapelissä takamieskolmikko Modig-Broman-Noodla oli SIF-puolustukselle todella hankala pideltävä.

SIF lähtee otteluun pitkälti samalla miehityksellä kun viime tiistaina, mutta nyt otteiden on oltava huomattavasti paremmalla tasolla jotta ottelusta ei tulisi täydellinen Dickenin näytös.

Dicken lähtee siis peliin selkeänä ennakkosuosikkina, kun kaikki kauden pelit on voitettu varsin selkein lukemin ja joukkueessa on muutenkin tekemisen meininki kohdillaan. Nuoret lupaukset ovat lunastaneet ennakko-odotuksia ja kokeneempi kaarti on suorittanut jopa odotettua vahvemmin.

Pientä lisämaustetta otteluun varmasti tuo Dickenin Christoffer Modigin paluu Siuntioon, jossa ”Chrisi” vietti edelliset kolme kautta.

Lauantaina ÅIFK:ta vastaan loukkaantunut SIF-maalivahti Rony Levén on keskiviikkona sivussa, mutta hän sai maanantain aikana helpottavia uutisia, kun magneettitutkimuksessa ei löytynyt ristiside- tai rustovaurioita. Näin odotettu toipumisaika lyheni merkittävästi, parhaimmillaan puhutaan viikoista kuukausien sijaan.

SIF – Dicken vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk