Pronssimitaleiden kohtalo ratkeaa perjantaina

Dicken ja Atlas Vantaa ratkaisevat pronssimitaleiden kohtalon perjantaina Pirkkolassa pelattavassa toisessa pronssiottelussa.

Perjantain otteluun lähdetään tasatilanteesta ensimmäisen ottelun päätyttyä tiistaina Myyrmäessä lukemiin 21-21.

Atlas Vantaa oli tiistain ottelussa pitkään niukasti niskan päällä, mutta Dicken puristi lopulta tasoihin ja petasi vähintään kohtuulliset lähtökohdat kotiotteluunsa. Pronssimitalit ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella ja tarvittaessa vierasmaalisäännöllä.

Atlas Vantaalla on kauden päätöshetkillä omat loukkaantumishuolensa. Kun jo aikaisemmin kautensa loukkaantumisiin päättäneet Milos Maksimovic ja Heikki Laitinen olivat sivussa, joukkoon liittyi Nikko Kinos, jota odottaa pikainen oikean peukalon leikkaus pahan nivelsidevamman takia. Kinoksen poissaolon takia Erkka Näntölle tuli tiistaina melkoinen raatajan rooli.

– Onneksi käytettiin puolustuksessa ja hyökkäyksessä eri pelaajia, joten sain jonkin verran lepoaikaa, Näntö sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

– Monet loukkaantumiset vaikuttavat peliin. Meidän pitäisi saada enemmän kierrätystä pelaajistoon. Minulla on silti kova luotto joukkueeseen ja uskon, että me viemme pronssimitalit perjantaina.

Omat mietinnän paikkansa on myös Dickenillä, joskaan päävalmentaja Björn Monnberg ei lähtenyt asiaa enempää erittelemään.

– Tasapeli oikeastaan tyydyttää, kun oli vaikeat lähtökohdat, Monnberg sanoi.

– Puhutaan siitä [vaikeista lähtökohdista] vaikka perjantain matsin jälkeen, Monnberg vastasi arvoituksellisesti.

Toinen pronssiottelu Pirkkolassa alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk