Kärkikamppailu Dicken – Cocks avaa keskiviikon

Sarjataulukon kakkonen Dicken saa Pirkkolaan keskiviikkona vieraakseen kärjessä yhä tappioitta porskuttavan Cocksin.

Dicken kärsi syksyn ainoan tappionsa juuri Cocksin vieraana, kun lukemat Riihimäellä marraskuun puolivälissä olivat selkeät 39-23. Toinen merkintä Dickenin tappiosarakkeeseen tuli viikko sitten, kun HC West oli vahvempi. Kotonaan Pirkkolassa Dicken ei ole pistemenetyksiä tällä kaudella vielä kokenut.

Joukkueitten lähtökohdat kamppailuun ovat melko erilaiset. Dicken sai urakoida toden teolla viikonloppuna ennen kuin voitto paikalliskamppailussa HIFK:ta vastaan irtosi viime hetkien voittomaalin ansiosta. Cocks sen sijaan ratkaisi kotiottelunsa ÅIFK:ta vastaan nopeasti ja saattoi kierrättää pelaajiaan. Cocks on muutenkin tehnyt alkaneen vuoden puolella puhdasta jälkeä voittaen kaikki ottelunsa selvällä erolla.

Sarjataulukon kärjen kannalta ottelulla on runsaasti merkitystä. Cocks karkaisi voitolla jo selkeähkön eron turvin muiden edelle, Dicken puolestaan pitäisi voittamalla taistelun ykkössijasta tiukkana. Cocksin voitto toisaalta tarkoittaisi sitä, että HC West olisi hengittämässä jo miltei Dickenin niskaan.

Joukkueet ovat puolustuspäässä pelanneet miltei yhtä tiiviisti, mutta Cocks on ollut maaliteossa tehokkaampi kärkinimenään sadan maalin rajaa (nyt 97) tavoitteleva Teemu Tamminen, joka latoi viikonloppuna ÅIFK:n verkkoon 14 palloa, vaikka istui pitkät tovit vaihtopenkillä. Dickenin paras maalintekijä on 73 osumaa heittänyt Christoffer Modig.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk